Η Marriott InternationalInc. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τη NEOM για το άνοιγμα τριών ακινήτων στον πολυτελή νησιωτικό προορισμό της Sindalah, που βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα στα ανοιχτά της βορειοδυτικής ακτής της Σαουδικής Αραβίας.

Η συμφωνία πολλαπλών συμφωνιών περιλαμβάνει το πρώτο ακίνητο Autograph Collection Hotels της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και δύο ακίνητα Luxury Collection.

The Luxury Collection στο Sindalah

Προσφέροντας στους παγκόσμιους ταξιδιώτες μια πύλη προς τους πιο σαγηνευτικούς προορισμούς του κόσμου, η The Luxury Collection αναμένεται να ανοίξει δύο ακίνητα στον πολυαναμενόμενο προορισμό του νησιού, με εμπειρίες μεταμόρφωσης και αυθεντικότητα με ρίζες στον προορισμό.

Ένα παραλιακό θέρετρο που πρόκειται να ανοίξει το 2024, θα προσφέρει έναν συνδυασμό 70 πολυτελών δωματίων και σουιτών, συμπεριλαμβανομένων βίλες ενός, δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες.

Το δεύτερο έργο, που προβλέπεται να ανοίξει το 2024, αναμένεται να είναι ένα ακίνητο με σουίτες που θα προσφέρει 115 πολυτελείς σουίτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων και θα βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής λιανικής και μαρίνας της Sindalah. Και οι δύο ιδιοκτησίες της Luxury Collection πρόκειται να παρουσιάσουν πολλαπλές γαστρονομικές εμπειρίες και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Το Autograph Collection στο Sindalah

Τα Autograph Collection Hotels είναι ένα προϊόν πάθους εμπνευσμένο από ένα ξεκάθαρο όραμα, ψυχή και ιστορία που τα κάνει ατομικά και ξεχωριστά.

Αναμένεται να ανοίξει το 2024, στο Sindalah προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής .

Τα σχέδια για το θέρετρο περιλαμβάνουν 66 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων βιλών ενός και δύο υπνοδωματίων, πολλές επιλογές για φαγητό, παιδότοπο και σπα.