Το άνοιγμα ενός νέου ξενοδοχείου της στο Porto Cervo της Σαρδηνίας ανακοίνωσε η Rocco Forte Hotels.

Το νέο θέρετρο αναπτύσσεται από κοινού με την Eidos Hotel Capital Partners που ενεργεί ως λειτουργικός εταίρος και διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων για την Sixth Street, η οποία απέκτησε το ακίνητο τον Ιανουάριο του 2022.

Παλαιότερα γνωστό ως Hotel Le Palme, το θέρετρο βρίσκεται στη Liscia di Vacca, στο Porto Cervo, σε αυτό που είναι γνωστό ως Costa Smeralda. Η Patrizia Pozzi και ο Efisio Onali σχεδίασαν το τοπίο του θερέτρου και την αρχιτεκτονική ιδέα, ενώ η Patricia Urquiola έχει διοριστεί στην εσωτερική διακόσμηση. Τα φυσικά υλικά και η τοπική δεξιοτεχνία, σε συνδυασμό με τις αρχές ESG, είναι οι βασικές αξίες της ανάπτυξης.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 64 δωμάτια και σουίτες, προσφέροντας τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης τόσο σε χώρο όσο και σε υπηρεσίες.

Το πλήρως ανακαινισμένο θέρετρο από την Rocco Forte Hotels, που θα ανοίξει το 2024, θα προσφέρει επίσης στους επισκέπτες του ένα υπερσύγχρονο σπα και την επιλογή τριών εστιατορίων, καθώς και ένα πανοραμικό μπαρ στον τελευταίο όροφο και χώρο συσκέψεων και εκδηλώσεων.

Το πολυτελές θέρετρο στο Porto Cervo θα συμπληρώσει τις ιδιοκτησίες Rocco Forte Hotels στη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Σικελία και την Απουλία, καθώς και τα The Carlton Milano και Rocco Forte House που πρόκειται να ανοίξουν στο Μιλάνο το 2024.