Σύνταξη: tourismtoday.gr

Επεκτείνει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή η Four Seasons Hotels and Resorts μαζί με την εταιρεία επενδύσεων Midad Real Estate, με έδρα τη Σαουδική Αραβία.
Ετοιμάζουν το Four Seasons Hotel and Private Residences Jeddah στο Corniche στην Τζέντα, ένα νεόκτιστο παραθαλάσσιο ακίνητο που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2024.

Το Four Seasons Hotel and Private Residences Jeddah θα διαθέτει 269 πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, 21 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα για σύντομες και μακροχρόνιες διαμονές και 64 ιδιωτικές κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων δύο ρετιρέ.

Τα καταλύματα θα περιλαμβάνουν μεγάλους χώρους διαβίωσης για οικογένειες, ήρεμα μπάνια εμπνευσμένα από το σπα και εσωτερικούς χώρους με μάρμαρο.
Τα διαμερίσματα θα είναι διαθέσιμα σε διαμορφώσεις δύο και τριών υπνοδωματίων που ξεκινούν από 116 τετραγωνικά μέτρα.

Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα μαγευτούν από τη θέα στην Ερυθρά Θάλασσα και την κλασική αρχιτεκτονική της Τζέντα, που αντικατοπτρίζει τα 2.000 χρόνια ιστορίας της πόλης.

Βασικοί επιχειρηματικοί κόμβοι, η ιστορική περιοχή του Al-Balad, η εμπορική περιοχή Tahlia Street και η πίστα δρόμου Formula 1 Jeddah θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το επερχόμενο Four Seasons, δίνοντας στους μελλοντικούς ταξιδιώτες και στους κατοίκους λόγους να επισκεφθούν και να ζήσουν στον ολοένα και πιο δημοφιλή μητροπολιτικό προορισμό, γνωστό και ως New Jeddah Corniche.