Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το lifestyle brand φιλοξενίας Cook’s Club θα ανοίξει το δεύτερο ξενοδοχείο του στην Ρόδο στην Ιαλυσό, την 1η Μαΐου.

Το νεόκτιστο Cook’s Club Ialysos Rhodes 83 δωματίων θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της μάρκας στην Ελλάδα -το ένατο συνολικά- και ακολουθεί το Cook’s Club City Beach Rhodes που άνοιξε στο νησί το 2019.

 

Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες εστιάζει σε singles, ζευγάρια ή παρέες φίλων και προσφέρει δίκλινα δωμάτια, μπανγκαλόου, σουίτες με ιδιωτική πισίνα, με τζακούζι και ιδιωτικό roof garden.

Η επωνυμία Cook’s Club ανήκει στον πρώην μέτοχο της Thomas Cook, Fosun Tourism Group -που κατέχει επίσης και το Club Med– μετά την εξαγορά της επωνυμίας Cook έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, στα τέλη του 2019.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα ενός ολοκαίνουργιου Cook’s Club στο δημοφιλές νησί της Ρόδου, δήλωσε ο Alessandro Dassi, αντιπρόεδρος του Fosun Tourism Group.

Ως νέα κατασκευή, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να φέρουμε τις ιδέες και τις ιδέες μας σε κάθε πτυχή του έργου, από το σχεδιασμό έως τη λειτουργία.

Το Cook’s Club Ialysos ενσωματώνει τέλεια τη φιλοσοφία της επωνυμίας μας. Ένα κομψό, καινοτόμο και φρέσκο ​​προϊόν και η απόλυτη απόδραση για τον σύγχρονο ταξιδιώτη».

Το Cook’s Club, το οποίο διαθέτει επίσης ξενοδοχεία στην Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία, σχεδιάζει να ανοίξει ξενοδοχείο στην Κέρκυρα αργότερα φέτος.