Η Hilton ανακοίνωσε τα εγκαίνια της νεότερης ιδιοκτησίας της, Canopy by Hilton Seychelles, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της boutique lifestyle μάρκας στον Ινδικό Ωκεανό. Βρίσκεται στα νότια του Mahé, το Canopy by Hilton Seychelles είναι το πρώτο θέρετρο της μάρκας στον κόσμο.

Συνδυάζει απρόσκοπτα την τοπική αίσθηση με τη σύγχρονη γοητεία για να προσφέρει μια ειδυλλιακή απόδραση τόσο για οικογένειες όσο και για όσους αναζητούν την περιπέτεια.

Ως μέρος της δέσμευσης του θερέτρου με την τοπική κοινότητα, η ομάδα ιδιοκτησίας βοηθά στην υποστήριξη του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και προάγοντας την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα στις λειτουργίες του θερέτρου.

Το Canopy by Hilton Seychelles αποτελεί μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών για τις 22 ξενοδοχειακές μάρκες παγκόσμιας κλάσης του Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω των προτιμώμενων καναλιών του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμών που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για κράτηση διαμονής, αποκλειστική έκπτωση μέλους και δωρεάν τυπικό Wi-Fi.