Την δυναμική ανάπτυξή της συνεχίζει η κορυφαία εταιρία Meliá Hotels International με την προσθήκη του Meliá Bečići Budva στο Μαυροβούνιο.

Το νέο ξενοδοχείο, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2025, βρίσκεται στο Μπέτσιτσι, μία από τις περιοχές με την υψηλότερη τουριστική ανάπτυξη στη χώρα.

Το κατάλυμα θα λειτουργεί με την επωνυμία Meliá Hotels & Resorts και στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για την τοπική ξενοδοχειακή βιομηχανία, συνδυάζοντας την ποιότητα και την εμπειρία του ισπανικού ομίλου ξενοδοχείων με τη σημαντική τουριστική δυναμική του προορισμού.

Θα διαθέτει 294 σουίτες, εκ των οποίων οι 140 θα είναι διαμερίσματα με επιφάνεια έως 118 τ.μ, όλα σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών τύπων ταξιδιωτών.

Το Meliá Bečići Budva θα προσφέρει εγκαταστάσεις, όπως εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και εσωτερική πισίνα, καθώς και κέντρο ευεξίας με γυμναστήριο και σπα που προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικές περιποιήσεις.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης δύο à la carte εστιατόρια, ένα εστιατόριο με μπουφέ και ένα μπαρ. Θα υπάρχει, επίσης, χώρος στον τελευταίο όροφο που θα σερβίρει ποικιλία από φαγητά και ποτά. Θα υπάρχουν επίσης  αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων.