Το Radisson Hotel Group θα κάνει το ντεμπούτο της μάρκας Radisson RED στη Σερβία με την υπογραφή του Radisson RED Belgrade μέσα στο 2023.

Το Radisson RED Belgrade απέχει λίγα μόλις λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Takovska κοντά στην Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Σερβίας και θα προσφέρει 88 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων τριών σουιτών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους τερματικούς σταθμούς αυτοελέγχου του ξενοδοχείου ή την εφαρμογή του ξενοδοχείου για να έχουν πρόσβαση στα δωμάτιά τους, να ελέγχουν οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του δωματίου ή να παραγγείλουν φαγητό και ποτό.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα ολοήμερο εστιατόριο στο ισόγειο και ο τελευταίος όροφος του καταλύματος φιλοξενεί ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν χώρους παιχνιδιών και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με θέα στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το Βελιγράδι είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης και είναι εύκολα προσβάσιμο από γειτονικές χώρες, από βασικά ευρωπαϊκά αεροδρόμια και υπάρχουν απευθείας πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή.

Προσφέρει πολλά ιστορικά αξιοθέατα και είναι το κύριο εμπορικό κέντρο της Σερβίας σήμερα.

Το Radisson RED Belgrade είναι το τρίτο ξενοδοχείο του Radisson Hotel Group στην πόλη, που ενώνει το Radisson Collection Hotel, το Old Mill Belgrade και το Belgrade Art Hotel, μέλος της Radisson Individuals.

«Με την υπογραφή της Radisson RED Belgrade, επεκτείνουμε την παρουσία της Radisson RED στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη στρατηγική μας να φέρουμε αυτή τη ζωντανή μάρκα στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το δεύτερο ξενοδοχείο μας στο πλαίσιο της εκτεταμένης συνεργασίας μας με το PPHE Hotel Group και την κροατική θυγατρική τους Arena Hospitality Group, μετά την κυκλοφορία του Grand Hotel Brioni Pula, ενός Radisson Collection Hotel τον Μάιο του 2022», λέει ο Elie Younes, Executive Vice President & Global Chief Development στο Radisson Hotel Group.