Το InterContinental Hotels Group (IHG) υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με την Omenport Developments Ltd για το Hotel Indigo London – Clerkenwell.

Το ξενοδοχείο 151 δωματίων θα είναι το πέμπτο ξενοδοχείο Indigo στο Λονδίνο και αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2021.
Με το Hotel Indigo London – Clerkenwell στην καρδιά της πόλης, συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξης της επώνυμης μπουτίκ μάρκα του IHG.
Η γειτονιά Clerkenwell γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τοποθεσία τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για αναψυχή.

Το Hotel Indigo London – Clerkenwell που θα λειτουργήσει στο σημερινό διατηρητέο ​​κτίριο της παμπ Hat & Feathers θα διαθέτει 151 δωμάτια, ένα ολοήμερο εστιατόριο και 5 αίθουσες συσκέψεων, ενώ θα διατηρηθεί και η υπάρχουσα παμπ στο ξενοδοχείο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Hotel Indigo London – Clerkenwell στο χαρτοφυλάκιο μας, τονίζει ο Jon Colley, επικεφαλής ανάπτυξης της IHG σε UK & I.

Βλέπουμε έντονη ανάπτυξη στην μπουτίκ αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτό το ξενοδοχείο ενισχύει τη θέση μας στην πρωτεύουσα”.

Το IHG έχει 15 ιδιότητες του Hotel Indigo στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες 7 βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας.
Υπάρχει έντονη δυναμική πίσω από το εμπορικό σήμα ως μέρος της στρατηγικής του IHG για την ανάπτυξη του Ηνωμένου Βασιλείου.
Μόνο φέτος το IHG άνοιξε το Hotel Indigo Stratford Upon Avon και αναμένεται να ανοίξει το Hotel Indigo Bath και το Hotel Indigo Chester μέχρι τα τέλη του 2019.

Συνολικά, το IHG διαθέτει σήμερα 349 ξενοδοχεία που λειτουργούν κάτω από οκτώ μάρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Voice Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express και Staybridge Suites, ενώ άλλες 26 βρίσκονται σε εξέλιξη.