Η Nobu Hospitality, η μάρκα πολυτελούς lifestyle που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper, σε συνεργασία με τη Millenium Hospitality Real Estate SOCIMI (“MHRE”), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάπτυξη του Nobu Hotel and Restaurant Sevilla.

Το ακίνητο θα ανοίξει την άνοιξη του 2023 και σηματοδοτεί το έκτο ισπανικό ξενοδοχείο της μάρκας και το τρίτο έργο μεταξύ Nobu Hotels και MHRE, μετά τις ανακοινώσεις των Nobu Hotel Madrid και Nobu Hotel San Sebastián.

Μπροστά από το Δημαρχείο στη ζωντανή Plaza San Francisco στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας, το Nobu Hotel Sevilla διαθέτει κομψά δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο Nobu με θέα στο ρωμαϊκό τείχος, πλήρως εξοπλισμένο με καθίσματα στη βεράντα, γυμναστήριο και τεράστια ταράτσα με πισίνα και τραπεζαρία που προσφέρει εκπληκτική θέα στον Καθεδρικό Ναό και στον Χρυσό Πύργο.

Το ξενοδοχείο είναι το πάντρεμα δύο κατοικιών του 19ου αιώνα, με έναν μοναδικό, κυκλικό χώρο υποδοχής με παραδοσιακούς πυλώνες και τέσσερις ορόφους επισκεπτών.

Διάσημη για τη γοητευτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σεβίλλης, τα λιθόστρωτα δρομάκια, τους φλογερούς χορούς φλαμένκο, τα εντυπωσιακά τάπας μπαρ και το χαρακτηριστικό άρωμα άνθους πορτοκαλιάς που διαπερνά όλη την πόλη, η Σεβίλλη είναι η τέλεια προσθήκη στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο του Nobu Hotel.

Ελκυστική στους κορυφαίους Ισπανούς πελάτες και στους απαιτητικούς διεθνείς ταξιδιώτες, η πόλη φιλοξενεί επίσης τη διάσημη Feria de Abril, μια πολύχρωμη γιορτή που λαμβάνει χώρα μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν οι δρόμοι ζωντανεύουν για μια εβδομάδα εορτασμών.