Σύνταξη: tourismtoday.gr

Νέο πολυτελές θέρετρο πρόκειται να ανοίξει το 2026 στη Σαρδηνία η Mandarin Oriental, το τέταρτο ακίνητο της εταιρίας στην Ιταλία.

Το Mandarin Oriental, Porto Cervo θα διαθέτει 83 δωμάτια και σουίτες στα βορειοανατολικά του νησιού στην Κόστα Σμεράλντα.

Επίσης θα διαθέτει πέντε εστιατόρια και μπαρ, ένα σπα, γυμναστήριο και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ενώ θα προσφέρει πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Το θέρετρο κατασκευάζεται σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία ακινήτων Gruppo Statuto, η οποία συμμετείχε επίσης στο Mandarin Oriental στο Μιλάνο.

Ο επικεφαλής ανάπτυξης του Mandarin Oriental Hotel Group κ. Francesco Cefalu δήλωσε: «Η μοναδική γοητεία του Costa Smeralda, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του Gruppo Statuto, υπόσχεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό καταφύγιο.

Ανυπομονούμε να προσφέρουμε τη θρυλική υπηρεσία της Mandarin Oriental και την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια σε αυτή τη μαγευτική γωνιά της Ιταλίας».

Ο κ. Giuseppe Statuto, ιδιοκτήτης του Gruppo Statuto, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με την Mandarin Oriental και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό θέρετρο, προσφέροντας μια νέα προσφορά φιλοξενίας υψηλής ποιότητας σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη γωνιά της Σαρδηνίας, έναν από τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς»