Η Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) ανακοίνωσε πρόσφατα τα εγκαίνια του Hotel Flüela Davos, μιας σημαντικής νέας προσθήκης στη συλλογή The Unbound της μάρκας Hyatt.

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί μια στρατηγική επέκταση του χαρτοφυλακίου της Hyatt στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, επιδεικνύοντας έναν συνδυασμό ιστορικής γοητείας και σύγχρονης πολυτέλειας στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων.

Φωλιασμένο στο Νταβός, μια πόλη που φημίζεται για το εντυπωσιακό ορεινό σκηνικό της και το διάσημο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Hotel Flüela Davos αναδεικνύεται ως σύμβολο της Ελβετiκής Κληρονομιάς. Η πλούσια ιστορία του ξενοδοχείου, που χρονολογείται από το 1868, αντηχεί στους τοίχους του, θυμίζοντας την εποχή που τα πούλμαν ήταν ο κύριος τρόπος ταξιδιού. Για περισσότερα από 155 χρόνια, το Hotel Flüela Davos αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξέλιξης της πόλης από ένα απομονωμένο χωριό των Άλπεων σε ένα πολυσύχναστο παγκόσμιο κέντρο για επιχειρήσεις και αναψυχή.

Ο Benno Geruschkat, Αντιπρόεδρος Περιοχής της Hyatt, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα εγκαίνια, δηλώνοντας: «Το ξενοδοχείο Flüela Davos είναι ένα αγαπημένο ορόσημο, γεμάτο πλούσια ιστορία, καθιστώντας το ιδανικό προσθήκη στα ιστορικά ξενοδοχεία της The Unbound Collection της Hyatt.” Τόνισε περαιτέρω τη στρατηγική σημασία αυτής της τοποθεσίας για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου πολυτελείας της Hyatt σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα σε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο προορισμό όπως το Νταβός.

Δωμάτια επισκεπτών και χώροι συσκέψεων

Το ξενοδοχείο διαθέτει 51 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα καταφύγιο των Άλπεων. Σε υψόμετρο 5.118 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, αυτά τα καταλύματα παρέχουν κορυφαίες ανέσεις, όπως υπερσύγχρονα ιδιωτικά ντουλάπια σκι, πρόσβαση στο Flüela Soul Spa, υπηρεσίες μπάτλερ σκι και εκπτώσεις στον εξοπλισμό ενοικίασης σκι. Τα στοιχεία του ξενοδοχείου, που χαρακτηρίζονται από ζεστούς χειμερινούς τόνους, προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση και πολυτέλεια.

Εκτός από τα πολυτελή καταλύματα, το Hotel Flüela Davos προσφέρει 5.220 τετραγωνικά  χώρο συσκέψεων. Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να εμπνέουν τη δημιουργικότητα και να ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα, ενώ όλα αυτά παρέχουν εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο και στους ζωντανούς δρόμους του Νταβός. Βρίσκεται λίγο περισσότερο από ένα μίλι από το Συνεδριακό Κέντρο του Νταβός. Το ξενοδοχείο λειτουργεί ως ιδανικός κόμβος για επαγγελματίες και εκπροσώπους που παρακολουθούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις.

Ευεξία και Γαστρονομικές Εμπειρίες

Ο χώρος ευεξίας του Hotel Flüela Davos είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Διαθέτει δύο σάουνες, δύο ατμόλουτρα, ένα δωμάτιο χαλάρωσης, δύο αίθουσες περιποίησης, μια εσωτερική πισίνα και ένα εξωτερικό υδρομασάζ. Οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα χειμερινών σπορ ή επαγγελματικών συναντήσεων, με δωρεάν πρόσβαση στο σπα, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο γυμναστήριο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Οι γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου αποτελούν κορυφαίο σημείο, παρέχοντας στους επισκέπτες μια πλήρη εμβάπτιση στις τοπικές γεύσεις και τις ευρωπαϊκές γαστρονομικές παραδόσεις. Το Stübli – Ustaria 1942, υπό τη διεύθυνση του Executive Chef Ευάγγελου Τζάκου, προσφέρει μια αυθεντική αλπική εξαιρετική εμπειρία φαγητού. Το Zum Lorenz προσφέρει βραδινό μενού μαζί με πρωινό σε μπουφέ που γιορτάζει την ελβετική φιλοξενία και γαστρονομία. Τα μπαρ του ξενοδοχείου, το 1868 Bar and Lounge και το Post Gastro Bar and Lounge, προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή από ποτά, που συμπληρώνονται από την ιστορική ατμόσφαιρα και τα προσεγμένα έργα τέχνης του ξενοδοχείου.

Ένα νέο κεφάλαιο της φιλοξενίας του Νταβός

Το ξενοδοχείο Flüela Davos είναι κάτι περισσότερο από ένα πολυτελές ξενοδοχείο. είναι ένας ιστορικός προορισμός που συνδυάζει άψογα την ελβετική κληρονομιά με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Αυτή η προσθήκη στη συλλογή The Unbound της Hyatt όχι μόνο ενισχύει την παρουσία της μάρκας στην Ευρώπη, αλλά προσφέρει επίσης στους ταξιδιώτες μια απαράμιλλη εμπειρία σε μια από τις πιο γραφικές και δυναμικές τοποθεσίες του κόσμου.

Το άνοιγμα του Hotel Flüela Davos αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Hyatt για ανάπτυξη σε περιζήτητους προορισμούς και την αφοσίωσή της στην παροχή μοναδικών και αυθεντικών εμπειριών. Καθώς η Hyatt συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της σε όλο τον κόσμο, το Hotel Flüela Davos αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πώς η μάρκα συνδυάζει αρμονικά την ιστορική σημασία με τη σύγχρονη πολυτέλεια.