Η AG Hotels ανακοινώνει την έναρξη του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου IL Tornabuoni πέντε αστέρων στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Προγραμματισμένο να ανοίξει το τρίτο τρίμηνο του 2020, θα είναι το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Φλωρεντία που διαθέτει το σήμα AG Hotels. Η ομάδα έχει επίσης δέκα ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Ρώμη.

Κατά μήκος της οδού Via Tornabuoni της Φλωρεντίας, στο ιστορικό Palazzo Minerbetti του 12ου αιώνα , μια από τις παλαιότερες κατοικίες της πόλης, το πολυτελές IL Tornabuoni καλωσορίζει τους επισκέπτες με 62 κομψά δωμάτια και σουίτες, που βρίσκονται σε τέσσερις ορόφους στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Ο αρχιτέκτονας του Milano Andrea Auletta επέβλεψε την εσωτερική διακόσμηση του IL Tornabuoni, όπως έκανε και σε άλλα ξενοδοχεία AG Group στη Ρώμη.

Η Auletta, κάτοχος πτυχίου Interior Design από το Istituto Europeo di Design (IED), εργάστηκε για τη διακόσμηση εσωτερικού και βιομηχανικού σχεδιασμού και ήταν κύριος σύμβουλος για τη συνολική σχεδίαση του ιταλικού ξενοδοχειακού ομίλου Starhotels. Η Auletta διαχειρίζεται σήμερα ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων, με αυξανόμενη τεχνογνωσία όχι μόνο στο σχεδιασμό ξενοδοχείων, αλλά και στο σχεδιασμό γραφείων, ιδιωτικών κατοικιών και εκθεσιακών χώρων.