Η Nobu Hospitality, η μάρκα φιλοξενίας πολυτελείας που ιδρύθηκε από τους Νόμπου Ματσουχίσα, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μίαρ Τέπερ, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου στο West End, του Λονδίνου.

Το Nobu Hotel London Portman Square με 239 δωμάτια και σουίτες που προγραμματίζεται να ανοίξει την άνοιξη του 2020, θα βρίσκεται στην πλατεία Portman Square W1, λίγα βήματα από τα εστιατόρια του Mayfair, των παγκοσμίου φήμης θέατρα του Soho στην καρδιά του West End του Λονδίνου.

“Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που ανακοινώσαμε την έναρξη λειτουργίας του Nobu Hotel London Portman Square με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, London + Regional Hotels, τόνισε μεταξύ άλλων ο Trevor Horwell, διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality.
Αυτός θα είναι ο τρίτος μας προορισμός Nobu μαζί με το London + Regional Hotels στην φιλοσοφία αξέχαστων εμπειριών γύρω από τα τρόφιμα και τη φιλοξενία.
Το 2019 είναι ένα συναρπαστικό έτος ανοίξεων του ξενοδοχείου Nobu – από τη Βαρκελώνη, το Los Cabos, στο Σικάγο”.

Το Nobu Hotel London Portman Square ανήκει στο London + Regional Hotels και είναι η τρίτη συνεργασία με την Nobu Hospitality, όπως το Nobu Hotel Ibiza Bay και το Nobu Restaurant Monte Carlo.