Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο της επωνυμίας ME by Meliá θα ανοίξει στη Λισαβόνα το 2024 η Meliá Hotels International.

Το νέο ME Lisbon θα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης και σε ιδανική τοποθεσία για πρόσβαση σε μία από τις πιο δημοφιλείς πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Το ακίνητο θα ανεβάσει τον πήχη για τα πολυτελή ξενοδοχεία lifestyle στη Λισαβόνα, μετά την επιτυχία του brand σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Βαρκελώνη και το Ντουμπάι.

Με 213 δωμάτια, το ME Lisbon θα προσφέρει, εξυπηρέτηση και άνεση για σύγχρονους ταξιδιώτες συνδυάζοντας καινοτόμες ιδέες για φαγητό και ευεξία. Θα διαθέτει ένα à la carte εστιατόριο, μαζί με ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της αλυσίδας, το Radio Rooftop Bar.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης γυμναστήριο και πλήρως εξοπλισμένο σπα και κέντρο ευεξίας, Θα υπάρχουν επίσης περισσότερα από 600 τμ χώρου για συναντήσεις και εκδηλώσεις σε 11 αίθουσες.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου θα χρησιμοποιεί επίσης την πιο αποτελεσματική και βιώσιμη τεχνολογία για να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Εκτός από το ME Lisbon, η επωνυμία ME by Meliá θα ανοίξει τουλάχιστον τρία ακόμη ξενοδοχεία το 2023 και το 2024 στη Μάλαγα (Ισπανία), τη Μάλτα και τη Γκουανταλαχάρα (Μεξικό).