Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η γραμμή πολυτελείας κρουαζιέρας Silversea Cruises παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα ευεξίας. Το Otium που θα ξεκινήσει με το νέο πλοίο Silver Dawn, το οποίο θα καλωσορίζει τους επισκέπτες από την άνοιξη του 2022.

Με ένα νεύμα στην ιταλική κληρονομιά της κρουαζιέρας, το Otium παίρνει έμπνευση από το χαλαρό τη φύση του αρχαίου ρωμαϊκού τρόπου ζωής.

Στη ρωμαϊκή κουλτούρα, το Otium – το αντίθετο του negotium, η ανυπαρξία της ηδονής – ήταν μια περίοδος αφιερωμένη στον ελεύθερο χρόνο, κατά την οποία οι άνθρωποι λούζονταν, συνομιλούσαν, τραγουδούσαν, θεωρούσαν, έπιναν, έτρωγαν και χαλάρωναν.

Αποκλίνοντας από τα υπάρχοντα προγράμματα ευεξίας, το Otium ενθαρρύνει την ισορροπημένη απόλαυση, περιποίηση.

Το Otium βασίζεται στις αρχές ότι η ευεξία πρέπει να είναι ένα φυσικό, ευχάριστο μέρος της ημέρας. Ότι το να ζεις καλά και να είσαι καλά δεν αλληλοαποκλείονται. Και ότι η ευεξία δεν χρειάζεται να είναι μια μοναχική, σιωπηλή εμπειρία, αλλά μια κοινωνική αναζήτηση που απολαμβάνετε καλύτερα με τους άλλους.

«Η Silversea διαχρονικά διέπρεψε στο να επιτρέπει στους επισκέπτες να« ταξιδεύουν βαθύτερα στην πολυτέλεια, λέει η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer της Silversea Cruises.

Η πολυτέλεια του προϊόντος μας μπορεί συχνά να φαίνεται άυλη. Οι επισκέπτες πρέπει πραγματικά να το δουν – να το ζήσουν – για να το εκτιμήσουν πλήρως. Το Otium δεν μοιάζει με κανένα άλλο πρόγραμμα ευεξίας.

Ταιριάζει απόλυτα με την τοποθέτηση της μάρκας μας με μια πρωτόγνωρη άνεση γύρω από τους επισκέπτες μας.

Θα περιστρέφεται γύρω από την άμεση ικανοποίηση, επεκτείνοντας την πολυτελή περιποίηση για την οποία η Silversea είναι διάσημη σε διαφορετικές περιοχές του πλοίου. Από τις σουίτες των επισκεπτών μέχρι τον ανασχεδιασμένο χώρο σπα και όχι μόνο.

Το Otium θα μεταμορφώσει τον τρόπο που οι επισκέπτες χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τον προσωπικό τους χώρο. Θα είναι μια αύξηση των ήδη υψηλών επιπέδων άνεσης μας».

Το Otium θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα εξατομικευμένο, πολυδιάστατο ταξίδι ευεξίας στο Silver Dawn.
Ξεκινώντας από μερικές από τις πιο ευρύχωρες σουίτες στη θάλασσα, συνεχίζοντας με μια επιλεγμένη σειρά από θεραπείες στο επανασχεδιασμένο σπα, θα διαπερνά κάθε στιγμή της κρουαζιέρας εμπειρία.

Το αποτέλεσμα είναι μια ανάδειξη της μοναδικής αντίληψης της Silversea για την πολυτέλεια, στην οποία οι λεπτομέρειες της εμπειρίας κρουαζιέρας έχουν εμπλουτιστεί για την απόλαυση των επισκεπτών.

Οι εμπειρίες ευεξίας Otium

Η εμπειρία ύπνου Otium

Με τους επισκέπτες να περνούν περισσότερο από το ένα τρίτο του χρόνου τους στο κρεβάτι, το πρόγραμμα ευεξίας Otium ξεκινά με έναν εξαιρετικό βραδινό ύπνο, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις του καθενός.

Κάθε ένας από τους επισκέπτες της Silversea κοιμάται με τα καλύτερα λευκά είδη από αιγυπτιακό βαμβάκι, που παράγονται στην Ιταλία από πρεσβευτές κορυφαίας τέχνης.

Στο Silver Dawn, οι επισκέπτες σε κάθε κατηγορία σουίτας θα επωφεληθούν επίσης από ένα ειδικό στρώμα εμπνευσμένο από Otium, σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Silversea για την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Προσφέροντας στους επισκέπτες μεγαλύτερη επιλογή, το συνηθισμένο μενού μαξιλαριού της σειράς κρουαζιέρας θα επεκταθεί και θα περιλαμβάνει προσαρμόσιμα μείγματα από πούπουλα και πούπουλα, αφρό μνήμης, σταθερό και βελτιωμένες εναλλακτικές λύσεις.

Εμπειρία μπάνιου Otium

Ενσωματώνοντας την πολυτέλεια στην καθημερινή ρουτίνα των ταξιδιωτών, το Otium θα επεκταθεί ακόμη και σε ιδιωτικά μπάνια, βελτιστοποιώντας την απόλαυση των προσωπικών χώρων από τους επισκέπτες.

Κάθε κατηγορία σουίτας στο Silver Dawn θα προσφέρει στους επισκέπτες τη χρήση καμπίνας ντους και μπανιέρας, σε μερικά από τα πιο ευρύχωρα μπάνια στη θάλασσα.

Το Otium θα περιλαμβάνει μια ειδική εμπειρία μπάνιου, που ετοίμασαν οι μπάτλερ της Silversea, για πλήρη χαλάρωση.

Απολαμβάνοντας βελούδινα μπουρνούζια Otium, αποκλειστικά άλατα μπάνιου και χαλαρωτικά φώτα κεριών, οι επισκέπτες θα λουστούν σε ευδαιμονία.

Θα χαλαρώσουν στη λίστα αναπαραγωγής της επιλογής τους από ένα επιλεγμένο μουσικό μενού, ενώ θα απολαύσουν μια σειρά από λιχουδιές, όπως καναπεδάκια χαβιάρι, τρούφες σοκολάτας και σαμπάνια, μεταξύ άλλων πολυτελών ανέσεων.

Η εμπειρία του μπαλκονιού Otium

Επεκτείνοντας τη μοναδική πολυτέλεια της Silversea στα ιδιωτικά μπαλκόνια των επισκεπτών για την πρώτη αποκλειστική εμπειρία μπαλκονιού στη θάλασσα, το Otium θα ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επιβραδύνουν και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα που απλώνεται στον ορίζοντα μπροστά τους.

Σε μερικά από τα πιο ευρύχωρα μπαλκόνια στη θάλασσα, οι επισκέπτες θα μπορούν να προσαρμόζουν τις εμπειρίες τους ανάλογα με το κλίμα, είτε ταξιδεύουν σε περιοχές με κρύο ή ζεστό νερό.

Σε κρύες συνθήκες – όπως η Ανταρκτική, η Αρκτική ή η Ρωσική Άπω Ανατολή – το Silversea έχει επιμεληθεί μια εμπειρία φροντίδας στα μπαλκόνια των επισκεπτών, με μια ζεστή κουβέρτα κασμίρι, μια επιλογή από υπέροχα ορεκτικά και το πρώτο μενού ζεστής σοκολάτας στη θάλασσα.

Για ηλιοθεραπεία σε θερμότερα κλίματα -από την Καραϊβική έως τη Μεσόγειο και πέρα- οι επισκέπτες μπορούν να παραμείνουν δροσεροί με δροσιστικές “ομίχλες” σώματος, πολυτελείς κρέμες για τον ήλιο, υπέροχα κοκτέιλ και γκουρμέ απολαύσεις.

Εμπειρία Otium Comfort Food

Η γαστρονομική προσφορά της Silversea είναι ήδη από τις πιο πολυτελείς στη θάλασσα, με μια ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια διαθέσιμα σε κάθε πλοίο, χαβιάρι και σαμπάνια κατά παραγγελία 24/7 και μία από τις μεγαλύτερες δωρεάν λίστες κρασιών που προσφέρονται στη θάλασσα.

Με το Otium, η Silversea ενισχύει τα τρόφιμα και τα ποτά της, προσφέροντάς της ακόμα περισσότερη ηρεμία.

Η πιο εμπλουτισμένη πτυχή του προγράμματος είναι η προσθήκη ενός μενού τροφίμων διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα-σχεδιασμένο για να βελτιώνει τις κινηματογραφικές βραδιές των επισκεπτών, τα απεριτίφ πριν το δείπνο και άλλες στιγμές αναψυχής.

Τα πιάτα υπογραφής στο μενού φαγητού άνεσης του Otium θα κυμαίνονται από αστακό και χαβιάρι σε ρολά μπριός έως μια επιλογή από γκουρμέ ποπ κορν και άλλες επιλογές που ενσωματώνουν τα κορυφαία συστατικά της σειράς κρουαζιέρας.

Εμπειρία σπα Otium

Το Otium θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι ευεξίας σε όλη την Silver Dawn, ξεκινώντας από τις σουίτες των επισκεπτών, επεκτείνοντας το σπα και συνεχίζοντας σε άλλους δημόσιους χώρους.

Το σπα του Silver Dawn θα επανασχεδιαστεί με γνώμονα το Otium, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα εξαιρετικά επιλεκτικό μενού θεραπείας, σχεδιασμένο από ειδικούς ευεξίας για βέλτιστη χαλάρωση.

Εκτός από τα χαλαρωτικά μασάζ και μια σειρά από άλλες θεραπείες, οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν στους θερμικούς χώρους του σπα με ένα ποτήρι σαμπάνια ή σνακ -εμπλουτισμένα με συστατικά εμπορικού σήματος, από χαβιάρι έως τρούφες.

Οι αναζωογονητικές θεραπείες στο κομμωτήριο θα συμπληρώσουν την αισθησιακή εμπειρία του Otium στο σπα – στο κέντρο της οποίας βρίσκεται η απόλαυση, η απόλαυση και η άμεση ικανοποίηση.