Η Qatar Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υιοθετήσει το Avios ως νόμισμα ανταμοιβής για όλα τα μέλη παγκοσμίως από τα τέλη Μαρτίου 2022.

Όλα τα μέλη του Privilege Club θα βιώσουν μια απρόσκοπτη μετάβαση στο νέο νόμισμα επιβράβευσης του προγράμματος , το Avios, με τα υπάρχοντα υπόλοιπα Qmiles τους να αλλάζουν αυτόματα σε Avios με βάση την αναλογία 1:1.

Τα μέλη του Privilege Club θα έχουν ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες να συγκεντρώσουν ανταμοιβές και να αξιοποιήσουν συναρπαστικές νέες καινοτομίες στη διαχείριση και τις δαπάνες με την αλλαγή στο Avios.

Επιπλέον, τα μέλη θα διατηρήσουν το υπόλοιπο ανταμοιβών που έχουν κερδίσει καλά και θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις ευκαιρίες εξαργύρωσης που έχουν αυτήν τη στιγμή.

Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.qatarairways.com/Avios και περισσότερες θα ανακοινωθούν από την Qatar Airways Privilege Club τον επόμενο μήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε:

« Η μετάβαση από την Qmiles στην Avios σηματοδοτεί μια πρωτοποριακή νέα εποχή για το Privilege Club, επιτρέποντας στα πιστά μέλη μας να συμμετέχουν στο πιο συναρπαστικό δίκτυο πίστης και στο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο συνεργατών στον κλάδο .

Ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, η Qatar Airways συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την αφοσίωση μέσω της υιοθέτησης συναρπαστικών ψηφιακών καινοτομιών για να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης για τα μέλη μας. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της συναρπαστικής αλλαγής τις επόμενες εβδομάδες, καθώς διερευνούμε ακόμη περισσότερους τρόπους για να επιβραβεύσουμε τα πολύτιμα μέλη μας τόσο εντός όσο και εκτός εδάφους .»

Η IAG Loyalty κατέχει και διαχειρίζεται το νόμισμα Avios. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IAG Loyalty, κ. Adam Daniels, δήλωσε:

« Η Qatar Airways έχει αναγνωρίσει τη δύναμη της Avios. Με την υιοθέτηση της Avios θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύτερο φάσμα πλεονεκτημάτων και να υποστηρίξουν τις φιλοδοξίες επιχειρηματικής τους ανάπτυξης. Είναι ένα συναρπαστικό βήμα για την IAG Loyalty, καθώς επεκτείνουμε την ηγετική μας θέση στην αφοσίωση, αυξάνουμε την παγκόσμια εμβέλεια της Avios και αναπτύσσουμε ακόμη περισσότερο τη στρατηγική συνεργασίας μας .»

Το Avios είναι το παγκόσμιο νόμισμα αφοσίωσης που χρησιμοποιείται από την British Airways Executive Club, την AerClub, την Iberia Plus και το Vueling Club και σύντομα θα είναι το νέο νόμισμα της Qatar Airways Privilege Club. Μέσω των υφιστάμενων προγραμμάτων του, το Avios μπορεί να συλλεχθεί σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφορών, των ταξιδιών, της αναψυχής, των αγορών και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η IAG Loyalty συνεργάζεται επί του παρόντος με περισσότερες από 200 κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες όπως η American Express, η Nectar, η Avis Budget Group και η Marriott. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο iagloyalty.com .

Η IAG Loyalty και η Qatar Airways εργάζονται για να εισαγάγουν νέα οφέλη πελατών από τη συνεργασία, καθώς και περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε και να συλλέξετε Avios σε όλο τον κόσμο τους επόμενους μήνες.

Το Privilege Club τίμησε πρόσφατα την πίστη των πολύτιμων μελών του, επεκτείνοντας το καθεστώς τους. Αυτή η πρωτοβουλία ωφελεί όλα τα μέλη Silver, Gold και Platinum των οποίων το καθεστώς βαθμίδας αναμένεται να ανανεωθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Δεκεμβρίου 2022. Η ισχύς του επιπέδου αυτών των μελών θα παραταθεί αυτόματα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Επιπλέον, το πρόγραμμα επιβράβευσης της αεροπορικής εταιρείας έχει ξεκινήσει πολλαπλές συνεργασίες κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους για να παρέχει στα μέλη αυξημένες ευκαιρίες να κερδίζουν Avios. Τα μέλη του Privilege Club μπορούν να κερδίσουν Avios όταν πετούν με την Qatar Airways, τους συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών one world® και άλλους συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών, καθώς και με διάφορους οικονομικούς συνεργάτες και συνεργάτες στον τρόπο ζωής. Το Avios μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά ανταμοιβών, όπως πτήσεις με βραβεία, αναβαθμίσεις καμπίνας, επιπλέον αποσκευές και πολλά άλλα.

Η Qatar Airways Privilege Club είναι το Επίσημο Πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών του FIFA World Cup Qatar 2022™ και πρόσφατα ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση ενός έτους για το πολυαναμενόμενο τουρνουά με ευκαιρίες επιβράβευσης για τα μέλη.