H Jet2.com και η Jet2CityBreaks ξεκίνησαν το μεγαλύτερο πρόγραμμά τους στην Ισλανδία, με πτήσεις και από τις 12 βάσεις αεροδρομίων του Ηνωμένου Βασιλείου για τον χειμώνα 2025-2026.

Θα εκτελούν δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Keflavik από νέες βάσεις στο Bournemouth – μια αποκλειστική διαδρομή – και τα αεροδρόμια John Lennon του Λίβερπουλ για πρώτη φορά.

Συνολικά, Jet2.com και Jet2CityBreaks θα λειτουργήσουν περισσότερες από 170 εξερχόμενες υπηρεσίες μεταξύ Οκτωβρίου 2025 και Απριλίου 2026, που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 34.000 θέσεις προς πώληση και αύξηση χωρητικότητας 6% σε σύγκριση με το χειμώνα 2024-2025.

Η κυκλοφορία του προγράμματος σήμερα 20 Ιουνίου, είναι η νωρίτερη που οι εταιρείες έχουν πουλήσει ποτέ το πρόγραμμα για την Ισλανδία και έρχεται ως απάντηση στην αύξημένη ζήτηση για την Ισλανδία.

Τα πακέτα με Jet2CityBreaks είναι διαθέσιμα με προκαταβολή 60 £ ανά άτομο και περιλαμβάνουν ξενάγηση στο βόρειο σέλας, μεταφορές και επιλογή από ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων στο κέντρο του Ρέικιαβικ. Μπορείτε να αγοράσετε εκδρομές στη Νότια ακτή, το Golden Circle και τη Blue Lagoon.

Εκτός από τα γεωθερμικά ιαματικά λουτρά, τους θερμοπίδακες, τα φυσικά πάρκα και την απίστευτη Aurora Borealis, η Ισλανδία προσφέρει επίσης τον απόλυτο προορισμό για διακοπές στην πόλη στο κομψό Ρέικιαβικ, το οποίο είναι η βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου.

Η ανακοίνωση έρχεται εβδομάδες αφότου η Jet2.com και η Jet2holidays ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για τα χειμερινά τους προγράμματα για το χειμώνα 2025-2026.