Τα σπα στο Mandarin Oriental αξιοποιούν τη μεταμορφωτική ενέργεια της μουσικής με ένα νέο πρόγραμμα Wellness Music.

Το πρόγραμμα Wellness Music, που θα κάνει το ντεμπούτο του την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (10 Ιουνίου 2023) σε όλο τον Όμιλο, έχει επιμεληθεί προσεκτικά βασιζόμενος στους τοπικούς πολιτισμούς και τη φιλοσοφία με θεραπευτικές παραδόσεις στη μουσική τους.

Το πρόγραμμα Wellness Music είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία των Spas στο Mandarin Oriental που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίζει τα ταξίδια ευεξίας των επισκεπτών.

Η μουσική, που από καιρό θεωρούνταν ένα τρομερό εργαλείο για την ενίσχυση της διάθεσης ή την ηρεμία του σώματος, αναγνωρίστηκε ως ένα χαρακτηριστικό και πολύτιμο μέρος μιας πρακτικής ευεξίας.

Το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο ενισχύει τις ολιστικές θεραπείες Mandarin Oriental βασισμένες στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, αντλεί έμπνευση από τις αρχαίες ανατολίτικες φιλοσοφίες και έχει σχεδιαστεί για να θρέψει περαιτέρω τους επισκέπτες και να προσφέρει μια βαθύτερη αίσθηση ανανέωσης.

Για τη δημιουργία του προγράμματος, ο Όμιλος συνεργάστηκε με το MusicStyling, ένα δίκτυο παγκοσμίου φήμης ambient συνθετών και υψηλά καταρτισμένο και έμπειρο εσωτερικό ομάδα ειδικών.

Οι προσεκτικά επιμελημένες επιλογές έχουν βασιστεί σε παγκόσμιους μουσικούς, ειδικούς της μουσικής και θέματα από ιστορικά φιλοσοφικά κείμενα για να δώσουν περαιτέρω χώρο για θεραπεία.

«Η φροντίδα για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας spa και ευεξίας της Mandarin Oriental», δήλωσε ο Jeremy McCarthy Group Director of Spa and Wellness. «Το Παγκόσμιο μας Μουσικό Πρόγραμμα Ευεξίας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί τη σωστή θεραπευτική ατμόσφαιρα για τις ολιστικές υπηρεσίες σπα και ευεξίας μας.

Οι θαυμαστές της μάρκας θα μπορούν να βιώσουν αυτό το πρόγραμμα από πρώτο χέρι την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας. Οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστές δραστηριότητες, καθεμία σχεδιασμένη για να εκμεταλλευτεί τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής», συνέχισε.