Το Best Western Hotels & Resorts (BWHR) ήταν η πρώτη μάρκα ξενοδοχείων που έθεσε υψηλό επίπεδο καθαριότητας με το πρόγραμμα I Care Clean το 2012.

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε μέσω συνεργασίας με την εταιρεία καινοτομίας και σχεδιασμού, IDEO, και απαιτούσε από τα ξενοδοχεία του να επικεντρωθούν σε αντικείμενα υψηλής ποιότητας και περιοχές με πρότυπα όπως η χρήση ραβδιών αποστείρωσης υπεριώδους και τηλεχειριστηρίων που μπορούν να απολυμανθούν.

H BWHR εγκαινιάζει το πρόγραμμα We Care Clean , το οποίο διασφαλίζει ακόμα υψηλότερα πρότυπα καθαρισμού και βέλτιστες πρακτικές. Με βάση τις οδηγίες που παρέχονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τη Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) και την Health Canada, το We Care Clean αντιμετωπίζει τα πάντα, από την καθαριότητα των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, έως απλοποιημένες διαδικασίες που ελαχιστοποιούν την επαφή μεταξύ επισκεπτών και συνεργατών, διατηρώντας παράλληλα κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται τακτικά βάσει των τελευταίων προτύπων και συστάσεων από κυβερνητικές υπηρεσίες και ομάδες του κλάδου.