Το Jet2holidays έχει ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, το Vibe by Jet2holidays, που στοχεύει τους παραθεριστές της “νοοτροπίας Millennials”.
Η νέα μάρκα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αναπτυσσόμενη αγορά Millennials ταξιδιωτών.

Η Vibe by Jet2holidays έχει ομαδοποιήσει μια μεγάλη συλλογή από ξενοδοχεία σε σχεδόν 50 θέρετρα σε τέσσερις ομάδες ή «Vibes», διευκολύνοντας τους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες να επιλέξουν.

Τα τέσσερα διαφορετικά Vibes καλύπτουν τα πάντα. Από ξενοδοχεία φιλοξενίας με υπερσύγχρονα beach clubs μέχρι και οικονομικά ξενοδοχεία στην καρδιά των clubbing capitals.

  1. Iconic Vibe, το οποίο θα προσφέρει πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Hard Rock στην Ίμπιζα.
  2. Pure Vibe, με πάρτι δίπλα στην πισίνα, ζωντανές παραστάσεις και DJs ημέρας.
  3. Party Vibe, προσφέροντας αξιοθαύμαστα ξενοδοχεία σε θέρετρα για ξέφρενα πάρτι.
  4. Chilled Vibe, Για τους λάτρεις της πολυτέλειας, αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν εκλεπτυσμένη διακόσμηση και εξαιρετικά extras, τα οποία είναι ιδανικά για το Insta και την ξαπλώστρια δίπλα στην πισίνα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σχεδόν 50 θέρετρα, με την επιλογή ξενοδοχείων που κυμαίνονται από δύο έως πέντε αστέρια.

“Το Vibe by Jet2holidays προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου Jet2holidays, αλλά με ένα παραπάνω συναρπαστικό πλεονέκτημα, επισημαίνει η επικεφαλής του προϊόντος Vibe της Jet2holidays, Zoe Towers.
Δίνουμε περισσότερα προϊόντα στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για να επιλέξουν οι πελάτες τους τις διακοπές που είναι προσαρμοσμένες ακριβώς σε αυτό που χρειάζονται”.

Η κυκλοφορία του Vibe από το Jet2holidays θα υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη καμπάνια μέσω της τηλεόρασης με το βίντεο On Demand, του ραδιοφώνου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ψηφιακών και των κοινωνικών μέσων, με κανάλια σε Instagram, Snapchat, Facebook και Twitter.