the passenger at the airport.

Και ο ξενοδοχειακός όμιλος Aquila Hotels & Resorts εμπιστεύεται πλέον την HΙT S.A. και το Protel Hotel Software.

Τα ξενοδοχεία του κρητικού ομίλου έκαναν το επόμενο βήμα στην μηχανογράφησή τους και πλέον εκμεταλλεύονται την επαυξημένη λειτουργικότητα του ενοποιημένου περιβάλλοντος Protel Multi-Property, ενώ παράλληλα, στα επισιτιστικά τους τμήματα εγκαταστάθηκε η εφαρμογή symPOSium Web POS για πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

«Η τεχνολογία Protel – συμβατή με τις απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας – προσφέρει λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση και του ξενοδόχου και του επισκέπτη», όπως επισημαίνει ο Διευθυντής του Protel Dept. της εταιρείας, κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Η διάθεση του Protel Hotel Software στην ελληνική Αγορά, την πιο προηγμένη παγκοσμίως ξενοδοχειακή λύση μηχανογράφησης, γίνεται από την HIT S.A., τον επίσημο αποκλειστικό αντιπρόσωπο της φερώνυμης εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η symPOSium Web POS σουίτα της HIT S.A., στην ξενοδοχειακή της εκδοχή, «αναγνωρίζει» τον πελάτη από την κάρτα-κλειδί του δωματίου του, αυτοματοποιεί τη διαχείριση των δικαιουμένων του και παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της πρωτοποριακής διαδικασίας “Paperless Reception”, ώστε η υπογραφή του επισκέπτη να λαμβάνεται και να καταχωρείται στο σύστημα του ξενοδοχείου από κάθε station ψηφιακά, χωρίς χαρτί.

Η HIT Hospitality Integrated Technologies A.E.

Η HIT Hospitality Integrated Technologies A.E. δίνει το «παρών» στον χώρο του Τουρισμού τα τελευταία 25 χρόνια και πλέον θεωρείται ως ο μεγαλύτερος hospitality integrator σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με πάνω από 1400 ξενοδοχειακά συγκροτήματα και 8000 εγκαταστάσεις μαζικής εστίασης, αλλά και ιστορικό οργάνωσης των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων, των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των πιο γνωστών αλυσίδων γρήγορου φαγητού της χώρας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας του τουρισμού και της εστίασης.