Η κορυφαία παγκόσμια αγορά ταξιδιών Skyscanner ανακοίνωσε την έναρξη του νέου σχεδιασμού beta ταξιδιού της, Road Trips , σε συνεργασία με την Inspirock, την εξατομικευμένη πλατφόρμα δρομολογίων με τεχνητή νοημοσύνη.

Η νέα προσφορά Road Trips συνδυάζει την ευκολία και την απλότητα των υπηρεσιών κρατήσεων της Skyscanner με την εξατομικευμένη μηχανή AI της Inspirock για αξιοθέατα και δραστηριότητες, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να προγραμματίσουν το τέλειο οδικό ταξίδι συμπεριλαμβανομένων των βέλτιστων διαδρομών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων και επιλογών ενοικίασης αυτοκινήτων και μια διαδρομή διασκέδασης και απόλαυσης.

Με τις αναζητήσεις για ταξίδια εσωτερικού να αποτελούν πλέον το 43% των παγκόσμιων αναζητήσεων στη Skyscanner, η ταξιδιωτική αγορά εντόπισε την ευκαιρία να επεκτείνει τις δημοφιλείς υπηρεσίες κρατήσεων πτήσεων και να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των ταξιδιωτών για έμπνευση ταξιδιού και επιλογές ταξιδιού στις χώρες τους.

H Skyscanner ήθελε να παραδώσει έναν προγραμματιστή οδικών ταξιδιών από άκρο σε άκρο με προσαρμοσμένες προτάσεις για οτιδήποτε, από το πού να μείνετε μέχρι να δείτε, να κάνετε, να απολαύσετε και να ζήσετε. Η εταιρεία στράφηκε στο Inspirock για να αξιοποιήσει τους ισχυρούς αλγόριθμους και την απαράμιλλη προσέγγιση σε περισσότερους από 80.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, που επιτρέπουν εξατομικευμένα δρομολόγια για ταξιδιώτες με βάση τα μοναδικά ενδιαφέροντά τους, τον επιθυμητό προορισμό και τη διάρκεια ταξιδιού, την εποχή του χρόνου και άλλους βασικούς παράγοντες.

Το RoadTrips είναι διαθέσιμο ζωντανά ως beta και διατίθεται στην πλατφόρμα Skyscanner σε πέντε χώρες: τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ιρλανδία. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και χωρίς προβλήματα: απλά επιλέξτε τον προορισμό εκκίνησης, την προτιμώμενη διάρκεια ταξιδιού και την ημερομηνία αναχώρησης και τα Οδοιπορικά δημιουργούν αυτόματα μια επιλογή πραγματικών δρομολογίων με χρόνους ταξιδιού, στάσεις, καταλύματα, δραστηριότητες και άλλα.

Μπορείτε να περιορίσετε περαιτέρω την επιλογή σας κατά θέματα (όπως Οικογένεια, Πολιτισμός, Υπαίθρια ή Ρομαντικά) και να προσαρμόσετε το δρομολόγιο ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις.