Η εταιρεία «ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΑΡΙΣ ΚΡΕΤΑ Α.Ε.», η οποία ανήκει στον όμιλο Καράτζη, σχεδιάζει να κατασκευάσει 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα 800 κλινών (350 δωμάτια σε διώροφα συγκροτήματα και bungalows), σε παραθαλάσσια έκταση 140 στρεμμάτων, στην περιοχή Κουτσουνάρι του Δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου.
Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν spa, γυμναστήριο, δύο πισίνες, παιδική πισίνα, έξι γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, χώρο πολλαπλών χρήσεων για οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, υπαίθριο αμφιθέατρο, εστιατόρια κ.ά. Η θέα προς τη θάλασσα από την έκταση που θα κατασκευαστεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Να σημειωθεί ότι στον όμιλο εταιρειών Καράτζη, ανήκει το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Nana Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, που συνολικά διαθέτει 500 δωμάτια, oικογενειακά διαμερίσματα, σουίτες και bungalows.
Το Nana Beach Σε έκταση ακριβώς δίπλα στο Nana Beach, ο όμιλος Καράτζη ξεκίνησε την κατασκευή του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Nana Imperial, το οποίο θα διαθέτει 120 δωμάτια, σουίτες και βίλες, σχεδόν όλα με δική τους πισίνα.Πηγή : www.e-travelnews.gr