Επώνυμες κατοικίες λανσάρει η 25hours Hotels, οι οποίες θα βρίσκονται στην καρδιά του Downtown του σε Ντουμπάι, προσφέροντας μια επαναστατική προσέγγιση στη ζωή στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για το 25hours Heimat Dubai, το οποίο αποτελεί μέρος της στρατηγικής εστίασης της Ennismore σε επώνυμες κατοικίες, αυξάνοντας τον παγκόσμιο αγωγό της σε 20 ακίνητα.

Ειδικότερα, θα προσφέρει επώνυμες κατοικίες σε 73 ορόφους, που περιλαμβάνουν στούντιο, διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων και διώροφα ρετιρέ.

Πέρα από τις προσφορές κατοικιών, το 25hours Heimat Dubai θα διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικές ανέσεις, όπως ένα εμβληματικό και ευρύχωρο λόμπι ξενοδοχείου με χώρο εργασίας, αίθουσα προβολών, στούντιο podcast και υπερσύγχρονο πλυντήριο ρούχων.

Η 25hours Hotels διαθέτει 15 ξενοδοχεία σε λειτουργία σε Γερμανία, Ντουμπάι, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία και Δανία, με άλλα εννέα ξενοδοχεία στα σκαριά, μεταφέροντας το brand στην Ινδονησία, την Αυστραλία, την Πορτογαλία και τη Σαουδική Αραβία για πρώτη φορά.