Η Hilton υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης για ακίνητο το οποίο διαχειρίζεται η Yamed Capital, ώστε να ανοίξει ένα ξενοδοχείο Canopy by Hilton.

Τα σχέδια για το Canopy των 158 δωματίων από το Hilton Casablanca Les Arènes παρουσιάστηκαν ζωντανά στη μεγάλη πρεμιέρα του Metropolitan Casablanca, μια ζωντανή διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή για την πολύπλευρη, “avant-garde” Casablanca.

Στο λεγόμενο «χρυσό τρίγωνο» της Καζαμπλάνκα, τη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου, το Canopy by Hilton θα είναι μέρος του «Metropolitan», ενός ολοκαίνουργιου οικιακού, λιανικού και ξενοδοχειακού έργου μικτής χρήσης υπό ανάπτυξη.

Το Canopy by Hilton Casablanca Les Arènes αποτελεί κεντρικό μέρος αυτής της ανάπτυξης και θα φιλοξενήσει τρία καταστήματα τροφίμων και ποτών, τέσσερις αίθουσες συσκέψεων και μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και γυμναστήριο, σπα και εξωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο αναμένεται να αρχίσει να καλωσορίζει τους επισκέπτες έως το 2024 και είναι η πρώτη ιδιοκτησία της μάρκας στο Μαρόκο και τη Βόρεια Αφρική.