Η InterContinental Hotels Group (IHG), μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες παγκοσμίως, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Crowne Plaza Riyadh – RDC Hotel.

Το νέο ξενοδοχείο που είναι το έβδομο της IHG στο Ριάντ και το 31ο στη Σαουδική Αραβία, έχει 326 δωμάτια, βρίσκεται σε στρατηγική θέση περιοχή του Al Ra’idah (RDC), σε απόσταση 25 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο King Khalid, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το Crowne Plaza Riyadh – RDC Hotel και Convention Center προσφέρει εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των εταιρικών επισκεπτών, όπως εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο άνω των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου ενός κυκλικού συνεδριακού κέντρου τριών επιπέδων και 12 αίθουσες συνεδριάσεων με σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια διαμονής οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μεγάλη εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, να παίξουν τένις ή να αναζωογονηθούν στο κέντρο ευεξίας μετά από μια κουραστική μέρα.

Το business center του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κρατήσει τους επισκέπτες συνδεδεμένους με την επιχείρησή τους.

Το Crowne Plaza Riyadh – το RDC Hotel and Convention Center διαθέτει ποικιλία από εστιατόρια και μια ποικιλία από γαστρονομικές εμπειρίες, όπως εστιατόριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο και σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και φιλοξενεί περισσότερους από 500 επισκέπτες.

“Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη νέα περιοχή τεχνολογίας πληροφοριών του Ριάντ, που θα αναπτυχθεί ως ο κόμβος πληροφορικής και επικοινωνιών στην πόλη και αναμένεται να προσελκύσει επαγγελματίες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, τονίζει ο Pascal Gauvin, διευθύνων σύμβουλος Ινδίας-Μέσης Ανατολής-Αφρικής της IHG.

Παρατηρούμε μια αυξημένη ζήτηση από επισκέπτες που αναζητούν πρόσβαση σε επιχειρηματικές ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και η το ξενοδοχείο αυτό μπορεί να καλύψει αυτή τη ζήτηση.

Η IHG έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη στο βασίλειο και είμαστε υπερήφανοι που προσθέτουμε το Crowne Plaza – RDC Hotel και το Συνεδριακό Κέντρο στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο μας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής”.

Ο Waleed Al Eisa, διευθύνων σύμβουλος της Al Raidah Investment Company, δήλωσε ότι “είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το IHG για να λειτουργήσει το καλύτερο στην κατηγορία του ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Al Ra’idah Digital City.

Η IHG εξακολουθεί να αποτελεί αξιόπιστο εμπορικό σήμα στο βασίλειο, προσφέροντας στους επισκέπτες ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, υψηλού επιπέδου εμπειρία φιλοξενίας και ένα ασύγκριτο πρόγραμμα ανταμοιβών.

Το Crowne Plaza Riyadh – το ξενοδοχείο RDC και το συνεδριακό κέντρο RDC αντανακλά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ανέσεων στους ενοικιαστές μας και στους επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν μια υψηλής ποιότητας φιλοξενία”.