Η Hilton ανακοίνωσε την υπογραφή της Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton κατά τη διάρκεια του Africa Hospitality Investment Forum (AHIF).

Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε στο Kwetu Nairobi που θα ανοίξει σύντομα.

Tο θέρετρο 60 δωματίων θα φέρει μια επιμελημένη και αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας στις ακτές του Ατλαντικού της Νιγηρίας. Το Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton, που πρόκειται να ανοίξει το 2025, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες σε μια περιοχή γνωστή για τις παρθένες αμμώδεις παραλίες και το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Αντλώντας έμπνευση από τις μοναδικές γεωμορφές της ακτής, το θέρετρο θα διαθέτει σουίτες και ιδιωτικές βίλες τριών έως τεσσάρων υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα και πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία του θέρετρου. Θα διαθέτει επίσης τρία εστιατόρια που σερβίρουν μια σειρά από τοπική και διεθνή κουζίνα, ένα σαλόνι και μια καφετέρια στο λόμπι.

Οι λάτρεις της αναψυχής μπορούν να κάνουν μια βουτιά στην εξωτερική πισίνα του θέρετρου, να επιλέξουν ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σπα, να ιδρώσουν στο γυμναστήριο ή να απολαύσουν θαλάσσια σπορ στην παραλία. Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν στάβλους αλόγων με ακτογραμμή 630 μέτρων, κινηματογράφο, αθλητικό συγκρότημα και αίθουσα συσκέψεων και αίθουσα χορού που φιλοξενεί έως και 750 άτομα.

Σχολιάζοντας την υπογραφή, ο Carlos Khneisser, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Hilton δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Outposts Investment Limited σε αυτό το αξιοσημείωτο έργο, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο της Hilton με μάρκες παγκόσμιας κλάσης σε όλη την Αφρική. Το Koko Beach Resort Ilashe Lagos αντιπροσωπεύει το τρίτο ακίνητο Curio Collection του Hilton στην Αφρική, ενώνοντας το ήδη λειτουργικό Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton και το Kwetu Nairobi, Curio Collection by Hilton που θα ανοίξει σύντομα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας που υποστηρίζεται από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη υπηρεσία του Hilton σε αυτό το εξαιρετικό κατάλυμα.”

Το Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton θα βρίσκεται κοντά στο Snake Island με τη μεγάλη ακτογραμμή του που εκτείνεται από τη λιμνοθάλασσα Badagry Creek μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η αφθονία των δέντρων καρύδας είναι ορατή από μακριά και το νησί είναι γνωστό για την ιδιωτικότητά του και τα αποκλειστικά σπίτια του.

Το όνομα του θερέτρου είναι εμπνευσμένο από το δέντρο καρύδας, το οποίο συχνά αναφέρεται ως το «Δέντρο της Ζωής» λόγω της πολιτιστικής του σημασίας.

Το κατάλυμα είναι προσβάσιμο με ελικόπτερο ή με σκάφος από τα κύρια κέντρα του νότιου Λάγος και παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς 30 λεπτών από καθορισμένες αποβάθρες στο Lekki, στο Ikoyi και στο Victoria Island στην Πολιτεία του Λάγος.

Ο Richard Shittu, Διευθύνων Σύμβουλος της Outposts Investment Limited και ιδιοκτήτης, Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton σχολίασε:

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Hilton για να παρουσιάσουμε το Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton. Το Hilton διαθέτει πάνω από έναν αιώνα κορυφαίας τεχνογνωσίας στον τομέα της φιλοξενίας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια επιμελημένη εμπειρία σε αυτόν τον μοναδικό παραλιακό προορισμό.»

Το Koko Beach Resort Ilashe Lagos, Curio Collection by Hilton θα είναι επίσης μέρος του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών του Hilton, Hilton Honors, όπου τα μέλη που κάνουν απευθείας κράτηση μέσω των προτιμώμενων καναλιών του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα οφέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστή πληρωμής που επιτρέπει στα μέλη για να επιλέξετε σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κάνετε κράτηση για διαμονή, αποκλειστική έκπτωση μέλους και δωρεάν τυπικό Wi-Fi.