grandebretagne111Επισκεφθείτε τώρα το https://www.grandebretagnestore.com/int/el και περιηγηθείτε στο νέο e-shop του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία!

Δεν έχετε χρόνο για έρευνα αλλά θέλετε να κάνετε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο; Τι πιο όμορφο από το να προσφέρετε ένα γεύμα στο ρομαντικό GB Roof Garden, ένα απογευματινό τσάι στο κοσμοπολίτικο Winter Garden ή μια δωροεπιταγή για περιποίηση στο πολυβραβευμένο GB Spa;

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που φέρουν την ετικέτα του Ξενοδοχείου. Θέλοντας να αναδείξουμε τις πρώτες ύλες της χώρας μας, συνεργαστήκαμε με Έλληνες παραγωγούς που εμπιστευόμαστε και μαζί δημιουργήσαμε μέλι, μαρμελάδες και τσάι με μοναδική γεύση και άρωμα. Προϊόντα σπιτικά, υψηλής ποιότητας και μια μικρή πολυτέλεια που θα σας θυμίζει το εμβληματικό ξενοδοχείο όταν απολαμβάνετε αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις στο σπίτι. Ελληνικός καφές, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι περιλαμβάνονται φυσικά στην αποκλειστική σειρά προϊόντων.

Σήμα κατατεθέν του Ξενοδοχείου είναι το ιδιαίτερο άρωμα χώρου που αναδύεται με την είσοδο σας στο lobby. Προμηθευτείτε τώρα online το αποκλειστικό άρωμα χώρου ή το αρωματικό κερί για το σπίτι σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Χαλαρώστε από την πίεση της καθημερινότητας, δοκιμάζοντας κάποια από τα GB Spa προϊόντα που προτείνουν οι ειδικοί. Όσο για τους μικρούς μας φίλους ο μικρός, χνουδωτός Teddy Doorman αποτελεί την πιο γλυκιά συντροφιά και ενθύμιο μιας αξέχαστης διαμονής.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να σταλούν σε παραλήπτες σε όλο τον κόσμο και η συσκευασία δώρου… δώρο!

Οι πελάτες του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία τώρα έχουν ακόμα μεγαλύτερη πρωτοβουλία και προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς με ένα κλικ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 26 ξεχωριστές παροχές δωματίου, όπως φρούτα, σαμπάνια με φράουλες κ.α. Με την άφιξή τους η επιλογή τους θα βρίσκεται στο δωμάτιο.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,146 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.