Νέα ξενοδοχειακό brand προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η Accor. Πρόκειται για το TRIBE, μια νέα μάρκα που εστιάζει στο στυλ και αναμορφώνει την παραδοσιακή εμπειρία του ξενοδοχείου.

Το TRIBE αφορά στην αγορά των midscale ξενοδοχείων. Δημιουργήθηκε ως απάντηση σε ένα απλό γεγονός: σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι ταξιδιώτες αναζητούν υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακή εμπειρία σε προσιτή τιμή.

To TRIBE σκοπεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πελατών με ένα ευέλικτο μοντέλο. Στοχεύει στη διεθνή πελατεία των τακτικών ταξιδιωτών. Θα τους καλωσορίσει παρέχοντας ζωντανούς χώρους διαβίωσης, με κέντρο ένα καλά σχεδιασμένο χώρο λόμπι.

Ντεμπούτο σε 150 διεθνείς προορισμούς

Ο Gaurav Bhushan, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης της Accor, δήλωσε: ” 50 ξενοδοχεία βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι το σήμα TRIBE θα επιτύχει σημαντική ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Παρισιού, της Σιγκαπούρης, του Ντουμπάι και της Μπανγκόκ. Tα ξενοδοχεία TRIBE αναμένεται να πλασαριστούν σε 150 διεθνείς προορισμούς έως το 2030″.