Το Mandarin Oriental Hotel Group ανακοίνωσε ότι θα διαχειρίζεται ένα πολυτελές ξενοδοχείο και επώνυμες κατοικίες στη Βιέννη της Αυστρίας που πρόκειται να ανοίξει στα τέλη του 2023.

Το Mandarin Oriental Vienna θα στεγάζεται σε ένα κτήριο που αρχικά χρησίμευσε ως δικαστήριο της πόλης από το 1912 έως το 2003. Θα βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην περιοχή One της Βιέννης στο Ringstrasse.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, το αυτοκρατορικό παλάτι, η Κρατική Όπερα της Βιέννης και μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ.

Η μετατροπή του ακινήτου είναι ήδη σε εξέλιξη και η αποκατάσταση θα διατηρήσει πολλά από τα αρχικά στοιχεία σχεδίασης του κτηρίου.

Μετά την ολοκλήρωση, το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 151 δωμάτια και σουίτες, με μια αυλή στο κέντρο, που θα περιλαμβάνει εστιατόριο, μπαρ και υπαίθριο κήπο.

Το κατάλυμα θα έχει σπα, αίθουσες περιποιήσεων, πισίνα και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Μια σειρά προσαρμόσιμων χώρων δεξιώσεων και συσκέψεων θα είναι διαθέσιμες για εκδηλώσεις.

Οι 17 κατοικίες στο Mandarin Oriental θα βρίσκονται στους δύο τελευταίους ορόφους του κτηρίου και θα έχουν ιδιωτική πρόσβαση στην οροφή. Πολλά από τα διαμερίσματα θα προσφέρουν εξωτερικές βεράντες και εκπληκτική θέα στην πόλη.

Αυτά τα πιο αποκλειστικά διαμερίσματα της πόλης, θα έχουν άμεση πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.