Ένα νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Marriott στο προάστιο Ντόκλαντς στην Μελβούρνη- με κατασκευαστή την Capital Alliance- εγρίθηκε από τον υπουργό Σχεδιασμού, Richard Wynne.

Η Μελβούρνη βιώνει “έκρηξη” σε νέα ξενοδοχεία και μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, αναμένεται να κατασκευαστούν 20 νέες μονάδες κυρίως στο Σάουθμπανκ και στο Ντόκλαντς.

Το έργο κόστους  200 εκατομμυρίων δολαρίων θα περιλαμβάνει 200 σουίτες με το σήμα Marriott, καθώς και 260 διαμερίσματα κατοικιών δίπλα στο λιμάνι, τα οποία θα μοιράζονται τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Αυτό όμως που αναμένεται να κλέψει την παράσταση θα είναι η πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα προς τον ορίζοντα της Μελβούρνης, χώρο για μπαρ και εστιατόριο, ανοιχτά για το κοινό.

“Η πισίνα, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Capital Alliance Mohan Du, θα δώσει στην πόλη μια επιπλέον εμπειρία, που δεν έχει ξαναδεί ποτέ.

Αυτό το έργο θα είναι ένας πραγματικός προορισμός στη Μελβούρνη και θα προσθέσει κάτι το ιδιαίτερο στο τουριστικό δυναμικό της πόλης.

Η Marriott είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας στον κόσμο και η παρουσία της στο Ντόκλαντς είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομνούμε να ξεκινήσουμε”.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε μαζί με την Capital Alliance. Η Μελβούρνη γίνεται γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο”, τονίζει ο Raj Menon, Διευθύνων Σύμβουλος της Marriott InternationaI.

Η κατασκευή του νέου Marriott Hotel αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2018.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του θα δημιουργηθούν περίπου 500 θέσεις εργασίας  και 100 μόνιμες θέσεις  μετά την ολοκλήρωσή του.