Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το νέο Mövenpick Resort Antalya Tekirova, στην Τουρκία σύμφωνα με ανακοίνωση της ξενοδοχειακής αλυσίδας Accor και του ομίλου Prince.

Αυτό σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας Mövenpick στην Τουρκία, επεκτείνοντας την παρουσία της Accor στην περιοχή.

«Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Accor σε αυτό το έργο, το οποίο αναδεικνύει τις τουριστικές δυνατότητες της Τουρκίας και υποστηρίζεται από την παγκόσμια τεχνογνωσία της Accor. Συνδυάζοντας την εκπληκτική ομορφιά της μεσογειακής ακτής με τη γνήσια φιλοξενία της Mövenpick, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπνευσμένες στιγμές και εξαιρετικές εμπειρίες σε αυτό το φυσικό περιβάλλον που κόβει την ανάσα», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. İsmail Lepiev, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Prince.

Το θέρετρο βρίσκεται στην Tekirova, μια περιοχή κοντά στην Αττάλεια, και θα διαθέτει 383 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών σουιτών και βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Η τοποθεσία του θέρετρου προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο σε φυσικές όσο και σε ιστορικές τοποθεσίες.

Το Mövenpick Resort Antalya Tekirova θα προσφέρει ποικιλία επιλογών εστίασης, ενώ οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το ελβετικό παγωτό με την υπογραφή του Mövenpick.

Το θέρετρο θα περιλαμβάνει μια σειρά από ανέσεις, όπως τρεις αίθουσες συνεδριάσεων, πέντε πισίνες, εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ και κέντρο γυμναστικής και σπα.

Το Mövenpick Resort Antalya Tekirova δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα, λειτουργώντας με πολιτική μηδενικών αποβλήτων και διαθέτει πιστοποιήσεις όπως η πιστοποίηση αειφόρου τουρισμού και η διαπίστευση Green Globe. Η παραλία του θέρετρου με γαλάζια σημαία εξασφαλίζει ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για κολύμπι.