Η Deutsche Hospitality ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου νέου project.

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο 136 δωματίων στο κέντρο του Aalen στη Γερμανία, επεκτείνοντας τη νέα της μάρκα ξενοδοχείων MAXX by Steigenberger.

Το MAXX συνδυάζει το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο ποιότητας Steigenberger με την αίσθηση της εξελιγμένης άνεσης.

Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές του 2022. Θα χτιστεί δίπλα σε μια νέα καλλιτεχνική και πολιτιστική εγκατάσταση και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Η εύκολη προσβασιμότητα και η κεντρική του θέση σημαίνουν ότι έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε μια πραγματικά ζωντανή περιοχή.

Το ίδιο το ξενοδοχείο θα λειτουργεί από το Brendal Hotel Group, με το οποίο η Deutsche Hospitality συνήψε πρόσφατα συμφωνία-πλαίσιο σχετικά με τις νέες τοποθεσίες που θα μπορούσαν να χτιστούν ξενοδοχεία MAXX .

Θα προσφέρει 136 ευρύχωρα δωμάτια, ένα σύγχρονο συνεδριακό χώρο που μπορεί να χωριστεί με ευέλικτο τρόπο για να φιλοξενήσει κάθε είδους συναντήσεις και εορταστικές εκδηλώσεις, ένα γυμναστήριο και ένα τμήμα σάουνας.

Το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου θα δημιουργήσουν μια νέα μαγειρική εμπειρία για τους επισκέπτες, τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νέου κέντρου τέχνης και πολιτισμού που θα βρίσκεται δίπλα.

“Το MAXX αντιπροσωπεύει μια φιλοσοφία ξενοδοχείων που προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας, με value for money υπηρεσίες και τεράστιες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης”, δήλωσε ο Robert Boller, Διευθύνων Σύμβουλος της MAXX Hotel GmbH.

“Πιστεύουμε ότι το Aalen είναι μια τοποθεσία που προσφέρει σημαντικά οφέλη. Πρόκειται για μια πόλη με 70.000 κατοίκους που διαθέτει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις και μια διευρυνόμενη οικονομία, καθώς παρέχει πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγικές δραστηριότητες και χαλάρωση. ”

Η επέκταση της MAXX by Steigenberger εντάσσεται στην αναπτυξιακή στρατηγική της Deutsche Hospitality τόσο στην εγχώρια βάση της στις γερμανόφωνες χώρες, όσο και στις αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές.