Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Radisson Hotel Group άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο της πολυτελούς μάρκας Radisson Collection, στο κέντρο του Μιλάνου.

Πρόκειται για το Radisson Collection Hotel Santa Sofia Milan, που βρίσκεται κοντά στην Piazza del Duomo της ιταλικής πόλης και ήταν πρώην έδρα της Allianz Italia από τη δεκαετία του 1960 και μετά.

Το κτίριο αναδιαμορφώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο με 159 δωμάτια και σουίτες.
Γίνεται το πέμπτο ακίνητο της Radisson Collection στην Ιταλία και το δεύτερο ξενοδοχείο στο Μιλάνο.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Sofia Kitchen & Bar στην πρώην αυλή του κτιρίου, μια βεράντα στον έβδομο όροφο με θέα σε όλη την πόλη, καθώς και το εστιατόριο ISSEI Rooftop fine dining που προσφέρει μια συγχώνευση ιαπωνικής και περουβιανής κουζίνας.

Υπάρχει επίσης μια βεράντα στον τέταρτο όροφο με εξωτερική πισίνα και lounge bar, η οποία θα είναι ανοιχτή κατά τους θερμότερους μήνες.

“Ως Radisson Hotel Group, επιδιώκουμε να δώσουμε στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές στην Ιταλία σε διάφορες ξενοδοχειακές μάρκες, με 30 ξενοδοχεία μέχρι το 2027 ως φιλόδοξο, αλλά πολύ εφικτό στόχο”, δήλωσε ο Chema Basterrechea, παγκόσμιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Radisson Hotel Group.

Η Radisson Collection διαθέτει επίσης καταλύματα στη Βενετία, τη Ρώμη και το χιονοδρομικό κέντρο Cortina d’Ampezzo, καθώς και το υπάρχον ξενοδοχείο Palazzo Touring Club στο Μιλάνο.