Κοινή δήλωση αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου για το έργου του αεροδρομίου Καστελίου εξέδωσαν  ο Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και ο Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου για το έργου του αεροδρομίου Καστελίου:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κυβερνητικό κλιμάκιο προγραμματίζει να επισκεφθεί τα έργα στο αεροδρόμιο Καστελίου, ώστε να «προλειάνει» το έδαφος για μελλοντική επίσκεψη του κ. Τσίπρα.

Τελικά, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απουσιάζει πλήρως το αίσθημα της ντροπής.

Μια κυβέρνηση, που το μόνο στοιχείο που έχει να επιδείξει – και – στο συγκεκριμένο έργο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο μια απίστευτη κωλυσιεργία, μια κυβέρνηση που καθυστέρησε για κάτι λιγότερο από 2 χρόνια τη διενέργεια ενός διαγωνισμού που ήταν έτοιμος από τον Δεκέμβριο του 2014, μια κυβέρνηση που άλλα υπόσχεται ο κ. Τσίπρας και άλλα ο κ. Σπίρτζης, όχι μόνο δεν δείχνει το παραμικρό αίσθημα ντροπής, όχι μόνο δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στον κρητικό λαό για τη συνεχή κοροϊδία, αλλά ετοιμάζει και φιέστες.

Λυπούμαστε, αλλά η χώρα μας δεν αξίζει μια τέτοια κυβέρνηση».