Ο πόλεμος τιμών και νέων δρομολογίων στις αεροπορικές εταιρείες καλά κρατεί και οι κερδισμένοι θα είναι οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με την έκθεση Anker.

Στα…συναρπαστικά γεγονότα της αεροπορίας, σύμφωνα με την έκθεση είναι ότι η Ryanair θα εξακολουθήσει να είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία από τα αεροδρόμια της Ευρώπης το Νοέμβριο του 2017, ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται η Lufthansa και η Turkish Airlines αντίστοιχα και η easyJet στην τέταρτη.

Η Ryanair, σύμφωνα με την έκθεση αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τον ερχόμενο χειμώνα με 130 νέα δρομολόγια και χαμηλούς ναύλους.

Η Aer Lingus και η Lufthansa δεν θα χαρούν που η παντοκρατορία τους στη διαδρομή Δουβλίνο-Μόναχο,  απειλείται αυτό τον χειμώνα από τη Ryanair (με νέες πτήσεις 2 φορές την ημέρα) με ναύλους από 17€, που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς σκιέρ από τις δύο πλευρές των Ιρλανδικών συνόρων.

Τα εισιτήρια της Aer Lingus είναι πέντε φορές περισσότερο και η Γερμανική αεροπορική εταιρεία είναι δώδεκα φορές ακριβότερη.

Σύμφωνα με την έκθεση η Air Algerie πέταξε πολύ περισσότερους επιβάτες από τη Γαλλία αυτό το καλοκαίρι από ότι η British Airways ή η Lufthansa και το Ζάγκρεμπ, παρά το γεγονός ότι είναι η πρωτεύουσα της Κροατίας, είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας, μετά το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ.