Η παγκοσμίου φήμης αλυσίδα ξενοδοχείων, Hilton, ανακοίνωσε μια υπογεγραμμένη συμφωνία για την εισαγωγή των δύο κορυφαίων εμπορικών σημάτων της, Embassy Suites by Hilton και Home2 Suites by Hilton στην Τουρκία.

Αυτές οι δύο μάρκες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στην Ευρώπη για πρώτη φορά

Το Embassy Suites by Hilton θα βρίσκεται στο Mecidiyekoy, εντός του Torun Center, που ανήκει στην Torunlar REIC. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει το 2024 και θα διαθέτει 33 στούντιο και 77 σουίτες με μονό κρεβάτι. Τοποθετημένο στο Torun Centre μεικτής χρήσης, το οποίο περιλαμβάνει γραφεία, κατοικίες και καταστήματα λιανικής, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη Γέφυρα του Βοσπόρου και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκτός από το να φιλοξενεί ένα εστιατόριο και τρεις αίθουσες συσκέψεων.

Από την άλλη, το Home2 Suites by Hilton θα βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, εντός του Χρηματοοικονομικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης. Το ξενοδοχείο πρόκειται επίσης να ανοίξει το 2024 και θα προσφέρει 119 δωμάτια. Επίσης θα εξυπηρετήσει μακροχρόνιες διαμονές με ανέσεις όπως σουίτες με κουζίνες, δωρεάν πρωινό και πολυλειτουργικό χώρο στο λόμπι.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Τουρκία φιλοξενεί ήδη 75 ξενοδοχεία Hilton και τοποθετείται ως η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά της Hilton, η εισαγωγή αυτών των δύο νέων εμπορικών σημάτων υπογραμμίζει τη δέσμευση της και τις δυνατότητες ανάπτυξης σε αυτήν την περιοχή. Η Hilton θα συνεχίσει να επεκτείνει την τουρκική της αγορά με το επερχόμενο ξενοδοχείο Canopy by Hilton στο Ταξίμ, η συμφωνία για το οποίο ανακοινώθηκε το 2022.