O Ruby Group πρόσθεσε το 18ο ξενοδοχείο του στην Ευρώπη με το άνοιγμα του πρώτου του ακινήτου στην Ιρλανδία.

Το Ruby Molly 272 δωματίων βρίσκεται στην οδό East Arran, ακριβώς βόρεια του ποταμού Liffey και δέκα λεπτά με τα πόδια από το Temple Bar.

Το κατάλυμα βρίσκεται στους πρώην χώρους του αβαείου St Mary, που ιδρύθηκε το 846, το οποίο αργότερα μετατράπηκε σε μια πολυσύχναστη συνοικία αγοράς.

Αντλεί έμπνευση από την ιστορία της τοποθεσίας και «αυτή τη συνάντηση της υπαίθρου και της πόλης», με πολυτελή υφάσματα, μάρμαρο και γυαλί που αντιπαρατίθενται με ταλαιπωρημένο δέρμα, vintage πλακάκια, μαυρισμένο ατσάλι, τροχούς και καλάθια. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη με αρχαιολογικά ευρήματα από τη γύρω περιοχή.

Ένας χώρος υβριδικού μπαρ διαθέτει ψηφιακές οθόνες check-in και σερβίρει επίσης πρωινό, καφέ barista χωρίς πάτο, σνακ και κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, καθώς και ζωντανές παραστάσεις από ανερχόμενες επωνυμίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε κατηγορίες δωματίων, ξεκινώντας από τα 16 τμ Nest και 17 τμ Cozy – σχεδιασμένα για μεμονωμένους ταξιδιώτες – μέχρι τα δωμάτια Lovely, 25 τμ Wow και Loft (τα τελευταία διαθέτουν ιδιωτική βεράντα) για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας.

Η Ruby Hotels ξεκίνησε το 2013 και αυτή τη στιγμή λειτουργεί 18 ακίνητα σε τοποθεσίες όπως το Λονδίνο, η Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και η Ζυρίχη.

Ο όμιλος έχει επίσης σχέδια να ανοίξει το δεύτερο ξενοδοχείο του στο Δουβλίνο το 2025, που βρίσκεται στην οδό Middle Abbey Street κοντά στην κύρια εμπορική περιοχή της πόλης Henry Street.