Σε μια στρατηγική κίνηση με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για premium οικονομικά καταλύματα, η Hilton ανακοίνωσε το ντεμπούτο δύο νέων ξενοδοχείων υπό την επωνυμία Spark by Hilton στη Βιέννη της Αυστρίας.

Η Spark by Hilton μπήκε επίσημα στην αυστριακή αγορά με δύο ακίνητα, το Spark by Hilton Vienna Donaustadt (198 δωμάτια) και το Spark by Hilton Vienna Messe Prater (243 δωμάτια).

Οι δύο μονάδες βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία για να εξυπηρετήσουν τόσο τους επαγγελματίες ταξιδιώτες όσο και τους ταξιδιώτες αναψυχής. Το Spark by Hilton Vienna Donaustadt βρίσκεται στον εμπορικό κόμβο της Βιέννης, ενώ το Spark by Hilton Vienna Messe Prater βρίσκεται σε τοποθεσία κοντά στο κεντρικό εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης και στον ποταμό Δούναβη.

Ο Patrick Fitzgibbon, ανώτερος αντιπρόεδρος ανάπτυξης, EMEA, Hilton, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη μάρκα Spark by Hilton στη Βιέννη, ικανοποιώντας τη ζήτηση για premium οικονομικά καταλύματα σε αυτόν τον εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Τα καταλύματά μας στο Spark by Hilton είναι ιδανικά για επισκέπτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αξία του ταξιδιωτικού τους προϋπολογισμού, ενώ απολαμβάνουν την αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση για την οποία είναι γνωστά τα ξενοδοχεία μας σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η συνεργασία με την Verkehrsbuero Hospitality σηματοδοτεί ένα βασικό ορόσημο για το Spark by Hilton καθώς η δυναμική πίσω από τη μάρκα συνεχίζεται, με σχεδόν 250 ξενοδοχεία Spark να διαπραγματεύονται ή να βρίσκονται υπό ανάπτυξη παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του μόλις πριν από 18 μήνες.

Αυτές οι νέες προσθήκες θα ενώσουν επτά άλλα ακίνητα του Hilton στην Αυστρία, ενισχύοντας το αποτύπωμα της μάρκας και προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επισκέπτες. Αποτελούν επίσης μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής της Hilton, αξιοποιώντας σχεδόν 250 ξενοδοχεία Spark παγκοσμίως, γεγονός που υποδηλώνει ισχυρή ανάπτυξη και εμπιστοσύνη στο premium οικονομικό μοντέλο.