Το HOME OF LUXURY by ITB γιορτάζει το ντεμπούτο του στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση.

Το HOME OF LUXURY, προσφέρει σε αγοραστές και παρόχους τουρισμού πολυτελείας ένα μοναδικό περιβάλλον και διαθέτει εκδηλώσεις και συναντήσεις δικτύωσης σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, καθώς και πάνελ και διαλέξεις στην ITB Berlin.

Οι πάροχοι τουρισμού πολυτελείας και οι αγοραστές από όλο τον κόσμο μπορούν να προσβλέπουν σε ένα αποκλειστικό περιβάλλον όπου μπορούν να ζήσουν τον κόσμο του τουρισμού πολυτελείας με εντελώς νέους τρόπους.

Φέτος, το τμήμα των πολυτελών ταξιδιών γιορτάζει το ντεμπούτο του στο ITB Berlin, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου. Συμμετέχουν πολυάριθμοι εκθέτες που εκπροσωπούν πολυτελή ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένης της ισπανικής επιχείρησης Iberostar Hotels & Resorts, Severin*s Resort & Spa και SCHLOSS Fleesensee / BEECH Resort Fleesensee / MAREMÜRITZ Yachthafen Resort.

Οι πάροχοι πολυτελών καταλυμάτων, μεταφορών, υπηρεσιών και προϊόντων θα προσφέρουν μια ιδιαίτερη ματιά στην αγορά του πολυτελούς τουρισμού και μια απλή θεματική ματιά στις πολυτελείς μορφές ταξιδιού.

Στο Marshall Haus στο Messe Berlin, τέσσερις ξεχωριστοί εκθεσιακοί χώροι με τίτλο The Garden, The Library, The Nest και The Gallery θα αφιερωθούν σε μεμονωμένες μορφές τουρισμού πολυτελείας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μια ατομική ατμόσφαιρα για συναντήσεις και επαγγελματικές συνομιλίες και μπορούν να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις και συνεντεύξεις και να παρακολουθήσουν ανοιχτές εκδηλώσεις δικτύωσης, πάνελ και διαλέξεις.

Αποκλειστική εκδήλωση Meet the Media

Η ανοιχτή εκδήλωση δικτύωσης Meet the Media θα δώσει στους παρόχους τουρισμού πολυτελείας την ευκαιρία να συναντηθούν και να δικτυωθούν με μέλη των μέσων ενημέρωσης από τις αγορές πολυτελείας και lifestyle σε μια ανεπίσημη και μοναδική ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση ανοιχτής δικτύωσης για τα μέλη των ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 από τις 2.30 έως τις 5.30 μ.μ. και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 από τις 11.45 π.μ. έως τη 13.00. στους εκθεσιακούς χώρους The Garden, The Library και The Gallery στο Marshall Haus.