Είκοσι ένα χρόνια μετά το άνοιγμα του θρυλικού εστιατορίου Nammos, η Nammos Hotels & Resorts, ανοίγει το πρώτο ακίνητό της στη Μύκονο.

Το Nammos Hotel Mykonos, θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες από την 27η Απριλίου στην παραλία Ψαρού.

Διαθέτει 26 δωμάτια και σουίτες, καθώς και τρεις ιδιωτικές βίλες, όλες με προσωπική υπηρεσία μπάτλερ. Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αποδίδουν την αίσθηση της κυκλαδίτικης πολυτέλειας, ενώ α δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες αποτυπώνουν την αίγλη της Μυκόνου, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα καταφύγιο για χαλάρωση και ξεκούραση.

Το ξενοδοχείο παρέχει άμεση πρόσβαση στον κόλπο της Ψαρού, τον πιο επιθυμητό προορισμό του νησιού όπου και βρίσκεται το εστιατόριο Nammos. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να δειπνήσουν στο εστιατόριο ή, για μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία, να παραγγείλουν μια επιλογή πιάτων και ποτών απευθείας στο δωμάτιο.

Το Nammos Spa θα προσφέρει μια σειρά από χαλαρωτικές θεραπείες, από μασάζ μέχρι αναζωογονητικές περιποιήσεις προσώπου, ενώ ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο με εξοπλισμό Dior x Technogym.

Το άνοιγμα του Nammos Hotel Mykonos ακοουθούν θέρετρα στις Μαλδίβες και το Άμπου Ντάμπι, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.