Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Centric ανοίγει νέο ξενοδοχείο στο Εδιμβούργο -το πρώτο στην Σκωτία- που θα είναι μέρος μίας σημαντικής ανάπτυξης στο κέντρο της πόλης.

Το ξενοδοχείο 349 κρεβατιών στην ανάπτυξη του Haymarket Edinburgh, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης γραφεία, καταστήματα και μια δημόσια πλατεία, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2025 και η κατασκευή του ξεκινά στο επταώροφο ακίνητο.

Το δημοτικό συμβούλιο του Εδιμβούργου συμφώνησε για 25ετή μίσθωση με την M&G Real Estate και τον προγραμματιστή Qmile Group για το ακίνητο Hyatt Centric, το οποίο θα διαχειρίζεται το γειτονικό Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Εδιμβούργου (EICC) βάσει συμφωνίας franchise με τη Hyatt.
Το ξενοδοχείο θα στεγάσει επίσης ξενοδοχειακή σχολή και εκπαιδευτική ακαδημία.

«Το πρώτο Hyatt Centric της Σκωτίας θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακό, ψυχαγωγικό και τουριστικό τομέα του Εδιμβούργου, προσθέτοντας χωρητικότητα και επιπλέον εγκαταστάσεις φιλοξενίας, συνεδρίων και μπαρ», επισημαίνει ο Paul Curran, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Qmile με έδρα το Εδιμβούργο.

Όπως πρόσθεσε ο Marshall Dallas, διευθύνων σύμβουλος του EICC «η ανάπτυξη του Haymarket Edinburgh είναι κεντρική στο μέλλον του EICC ως ο κορυφαίος χώρος συνεδρίων της Σκωτίας.
Ευθυγραμμίζεται με την αποστολή μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που εμπνέει ιδέες που αλλάζουν τον κόσμο.

Το Hyatt Centric Edinburgh Haymarket θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την προσέλκυση ντόπιων και διεθνών ταξιδιωτών και αξιόλογων προσωπικοτήτων στον χώρο μας κάθε χρόνο».