Η Minor Hotels και ο τοπικός συνεργάτης της Funyard Minor, εγκαινιάζουν τη σειρά Avani Hotels & Resorts στην Κίνα. Το επερχόμενο ντεμπούτο στη χώρα περιλαμβάνει το Avani Huajian Xinyi Guangdong Resort και το AvaniXinyi Guangdong Resort, που βρίσκεται σε μια προστατευόμενη εθνική δασική περιοχή στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Και τα δύο ακίνητα αναμένεται να ανοίξουν το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Ενσωματώνοντας στοιχεία αναψυχής, πολιτισμού και οικοτουρισμού, τα ακίνητα της Avani θα εδραιώσουν τα αναπτυξιακά σχέδια για μια περιοχή που θα περιλαμβάνει πολλά ξενοδοχεία, εμπορικά συγκροτήματα και κατοικίες.

Στους πρόποδες του χωριού Shuanghe, δίπλα στον ποταμό Huanghua, το Avani Huajian Xinyi Guangdong Resort θα διαθέτει 86 δωμάτια και σουίτες, ένα ολοήμερο εστιατόριο που προσφέρει αυθεντική κουζίνα Gaoliang, ένα γυμναστήριο AvaniFit, καθώς και την πρώτη πισίνα υπερχείλισης του Xinyi.

Περιτριγυρισμένο από δάσος μπαμπού, το AvaniXinyi Guangdong Resort είναι σκαρφαλωμένο στα βουνά πάνω από το χωριό Maan. Εκτός από 96 δωμάτια και σουίτες, ορισμένα με ιδιωτικά μπαλκόνια και πισίνες, το θέρετρο θα διαθέτει ένα σύγχρονο εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα, ένα μπαρ, μια πισίνα υπερχείλισης, ένα γυμναστήριο AvaniFit και ένα AvaniKids club.

Η επέκταση της Avani Hotels & Resorts σε νέους προορισμούς συνεχίζεται το 2024 με περαιτέρω ανοίγματα στην Ασία, την Ευρώπη και τις Σεϋχέλλες, καθώς και στη Νότια και Κεντρική Αμερική.