Η IHG Hotels & Resorts υπέγραψε την πρώτη της σύμβαση τοπικής διαχείρισης για να ανοίξει τη Voco Hiroshima στα μέσα του 2027.

Μέρος μιας αστικής ανάπτυξης δίπλα στο σταθμό της Χιροσίμα, το νεόδμητο ξενοδοχείο 301 δωματίων υπόσχεται να ενσωματώσει ένα σχέδιο που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να νιώσουν την ιστορία της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου που αγκαλιάζει το Saigoku Kaido, τον διάσημο αυτοκινητόδρομο Edo Period (1603 -1868) στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Το voco Hiroshima θα είναι το δεύτερο voco ξενοδοχείο της IHG στην Ιαπωνία, μετά το Voco Osaka που άνοιξε το 2023.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Atomic Bomb Dome, ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, και το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης της Χιροσίμα.

Η IHG λειτουργεί επί του παρόντος 47 ξενοδοχεία στην Ιαπωνία με επτά επωνυμίες: InterContinental, Kimpton, ANA Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Hotel Indigo και voco.

Επιπλέον, οκτώ ακόμη ξενοδοχεία έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν έως το 2025, τα οποία περιλαμβάνουν τρεις μάρκες πολυτελείας – Regent, Six Senses και τη συλλογή Vignette καθώς και τη Garner, μια μάρκα μετατροπής μεσαίας κλίμακας.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος κυκλοφόρησε το voco το 2018 και τώρα έχει 62 ξενοδοχεία παγκοσμίως, ενώ άλλα 74 έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια.