Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνει περαιτέρω το διεθνές της αποτύπωμα της.
Ανοίγει στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) το ξενοδοχείο Days Inn by Wyndham Dubai Deira.

Η νέα ιδιοκτησία του Ντουμπάι βρίσκεται σε έναν από τους πολυσύχναστους εμπορικούς κόμβους της πόλης που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε πολλά αξιοθέατα αναψυχής.

Διαθέτει συνολικά 131 δωμάτια, τέσσερις ξεχωριστούς χώρους εκδηλώσεων και συναντήσεων και μια σειρά από επιπλέον ανέσεις. Όπως ένα σύγχρονο γυμναστήριο, δύο εστιατόρια και υπηρεσία δωματίου.

Το νέο ξενοδοχείο ανεβάζει το τρέχον χαρτοφυλάκιο της Wyndham σε 19 ξενοδοχεία στα ΗΑΕ, συμπεριλαμβανομένων 11 στο Ντουμπάι.

Το σχέδιο επέκτασης στη Μέση Ανατολή

Η νεότερη προσθήκη υπογραμμίζει τα σχέδια επέκτασης της εταιρείας σε ξενοδοχεία μεσαίας αγοράς και οικονομίας σε όλη τη Μέση Ανατολή.

H έναρξη λειτουργίας του Days Inn by Wyndham Dubai Deira ακολουθεί τα πρόσφατα εγκαίνια του Super 8 by Wyndham Dubai Deira και Wyndham Dubai Deira.

Το Days Inn by Wyndham είναι μία από τις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες οικονομικές μάρκες ξενοδοχείων στον κόσμο. Με παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο 1.600 ακινήτων.

Το λανσάρισμα του Days Hotel by Wyndham Dubai Deira έρχεται μετά το ντεμπούτο της μάρκας στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2021. Σηματοδοτεί την όγδοη μάρκα ξενοδοχείων της Wyndham στα ΗΑΕ, μετά τη La Quinta by Wyndham στο Bur Dubai.