Τα εγκαίνια του Radisson Blu Hotel, Kaş, στην περιοχή της Αττάλειας ανακοίνωσε ο κολοσσός φιλοξενίας όμιλος Radisson Hotel, επεκτείνοντας την παρουσία του στην Τουρκία με πάνω από 45 ακίνητα.

Το Radisson Blu Hotel, Kaş διαθέτει 50 δωμάτια και σουίτες εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, που προσφέρουν θέα στον κήπο ή στη θάλασσα, καθώς και μπαλκόνι ή ιδιωτική πισίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν στην κοντινή παραλία, μόλις 800 μέτρα μακριά με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς, δωρεάν πετσέτες, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ποικιλία από γαστρονομικές εμπειρίες στο à la carte εστιατόριο Zeugma εμπνευσμένες από την τοπική τουρκική κουζίνα.

Στο Terasu’shi Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εξωτικές γεύσεις της κλασικής ασιατικής κουζίνας, με ταλαντούχους σεφ να ετοιμάζουν σούσι και πιάτα όπως ο σολομός με σάλτσα Teriyaki και τα τηγανητά βοδινό νουντλς.

Το Ares Bar προσφέρει ένα άνετο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, ενώ διαθέτει επίσης το Pur Well Massage & Therapy Center.

Σε μία από τις πιο γνωστές παραθαλάσσιες πόλεις της χώρας το Kaş προσφέρει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες. Ένα ιδανικό μέρος για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και μαθήματα καταδύσεων.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να περάσουν μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία Kaputaş, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Τουρκίας, ή να επισκεφθούν το γραφικό νησί Meis, μόλις 30 λεπτά με το πλοίο από το Kas.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια ιστορική και πολιτιστικά πλούσια εμπειρία, μια επίσκεψη στην αρχαία πόλη Patara είναι απαραίτητη για να δουν τα ιστορικά ερείπια που χρονολογούνται από το 100 μ.Χ., όπως ένα ρωμαϊκό θέατρο, αψίδες θριάμβου και πέτρινες στήλες.