Η Hyatt Hotels ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa, του πρώτου Grand Hyatt στην Ισπανία και του τέταρτου της επωνυμίας στην Ευρώπη.

Το πολυτελές ακίνητο ανήκει στην Grupo Inversor Hesperia, εταιρεία φιλοξενίας με έδρα την Ισπανία, η οποία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 28 ακινήτων στην Ισπανία και την Ανδόρα με σχεδόν 4.000 δωμάτια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Μούρθια, στη νοτιοανατολική Ισπανία, και έχει θέα στο Φυσικό Πάρκο Καλμπλάνκουε και στη Μεσόγειο Θάλασσα. Υποβλήθηκε σε εκτεταμένες ανακαινίσεις πριν από το άνοιγμα και η μεσογειακή αρχιτεκτονική του είναι εμπνευσμένη από μαυριτανικές επιρροές. Διαθέτει 192 δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού Room 1804.

Το Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa διαθέτει τρία γήπεδα γκολφ 18 οπών, καθώς και μια ακαδημία γκολφ και ένα κέντρο εκπαίδευσης. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν παραθαλάσσιο φαγητό και μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες ευεξίας, ενώ οι λάτρεις των σπορ μπορούν να χαλαρώσουν στα 28 γήπεδα τένις και στα 7 γήπεδα padel, καθώς και στο κέντρο ποδοσφαίρου ή να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις κρίκετ.

“Η άφιξη της επωνυμίας Grand Hyatt στην Ισπανία μέσω του La Manga Club είναι αναμφίβολα ένα ορόσημο για την εταιρεία μας και για τον ισπανικό τουριστικό τομέα συνολικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με αυτό το νέο ξενοδοχείο, το οποίο ξεχωρίζει για τις αποκλειστικές υπηρεσίες και την τοποθεσία του, θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας και θα δημιουργήσουμε νέα αξία για την περιοχή της Μούρθια.”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Jordi Ferrer, Διευθύνων Σύμβουλος της Grupo Inversor Hesperia

Σε δηλώσεις του ο κ. Ángel Holgado, γενικός διευθυντής του Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa επισήμανε. «Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο μας ακίνητο και είμαστε σίγουροι ότι, η ποιοτική εξυπηρέτηση, οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και η ολιστική φροντίδα θα είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός για όποιον αναζητά το τέλειο μέρος για να αποδράσει σε αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι της ακτογραμμής της Μεσογείου».