Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η IHG Hotels & Resorts (IHG) ανακοίνωσε την υπογραφή της πρώτης ιδιοκτησίας Kimpton Hotels & Restaurants στην Ιταλία.

Συμμετέχοντας στο ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο πολυτελείας και lifestyle της IHG, το δεύτερο μεγαλύτερο πλέον στον κόσμο, το ακίνητο Kimpton στη Σικελία θα ανοίξει το δεύτερο εξάμηνο του 2025 και αντιπροσωπεύει μια συμφωνία διαχείρισης με τον συνεργάτη Società Turistica Alberghiera Taorminese.

Η υπογραφή Kimpton στη Σικελία ακολουθεί έξι εγκαίνια πολυτελείας και lifestyle από την IHG το 2023, αποδεικνύοντας την επένδυση και την εστίαση της IHG σε αυτή τη βασική αγορά.

Αυτό περιλάμβανε την πρώτη αστική έκφραση του Six Senses που άνοιξε στη Ρώμη, μαζί με το InterContinental Rome Ambasciatori Palace και το Hotel Indigo Florence.

Δύο ακόμη ακίνητα στο Hotel Indigo πρόκειται να ανοίξουν στο Τορίνο και την Τεργέστη τα επόμενα χρόνια, καθώς και το πρώτο ακίνητο Vignette Collection της IHG, το Hotel Alexandra, στη Ρώμη το 2025.

Φωλιασμένο στην πόλη Taormina στην κορυφή του λόφου, στην ανατολική ακτή του νησιού, το ξενοδοχείο θα αξιοποιήσει την κληρονομιά του, ενώ θα αγκαλιάσει το ήθος του Kimpton για εξαιρετικό στυλ, εθιστική ασέβεια και σχεδιαστικές εμπειρίες που είναι γελοία προσωπικές.

 

Το ξενοδοχείο με 59 μπουτίκ υπνοδωμάτια αναμένεται να προσφέρει δείπνο προορισμού που θα αρέσει τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ντόπιους. Η αίθουσα πρωινού και η βεράντα του μπαρ προσφέρουν επίσης πανοραμική θέα, που εκτείνεται από την Καλαβρία έως τον κόλπο της Isolabella.

Ο ορισμός του Kimpton για την ευεξία εκτείνεται πέρα ​​από το προφανές για να διαποτίσει την εμπειρία των επισκεπτών, από τα εφέ οικοδόμησης της κοινότητας του Evening Social Hour έως τις υγιεινές επιλογές που είναι διαθέσιμες στο μίνι μπαρ. Συνεχίζοντας αυτό το ήθος, το Kimpton στη Σικελία θα διαθέτει έναν υπαίθριο μεσογειακό κήπο, πισίνα 20 μέτρων και ένα γήπεδο τένις.

Οπως σχολίασε η Willemijn Geels, αντιπρόεδρος ανάπτυξης Ευρώπης, σε IHG Hotels & “η Ιταλία ήταν από καιρό γνωστή για τη φήμη των πολυτελών ταξιδιών, των παράκτιων τοποθεσιών που κόβουν την ανάσα και των ζωντανών κοινοτήτων της και η στρατηγική ανάπτυξης στη χώρα έχει σχεδιαστεί για να συμπληρωθεί αυτό.

Μετά από μια άνοδο της δραστηριότητας το 2023, που μας οδήγησε σε υπερδιπλασιασμό των προσφορών μας πολυτέλειας και τρόπου ζωής σε αυτήν την αγορά. Επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ιταλία με αυτό το boutique lifestyle ακίνητο στο γραφικό νησί της Σικελίας.

Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει τη ζήτηση και την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών μας να ενσωματώσουν το χαρτοφυλάκιο πολυτέλειας και τρόπου ζωής της IHG σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αναψυχής της Ευρώπης”.

Το Kimpton στη Σικελία θα είναι το 30ο ξενοδοχείο της IHG Hotels & Resorts στην Ιταλία και θα ενταχθεί σε ένα χαρτοφυλάκιο οκτώ ξενοδοχείων Kimpton σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη, μέρος του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Kimpton με 78 ξενοδοχεία σε 12 χώρες, που αντιπροσωπεύουν 13.721 υπνοδωμάτια.
Τα επόμενα χρόνια, άλλα 54 ξενοδοχεία θα ενταχθούν στο εμπορικό σήμα Kimpton, βλέποντάς το να ξεπεράσει το ορόσημο των 100 ξενοδοχείων και να φτάσει σε 20 χώρες έως το 2025.