Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International υπέγραψε συμφωνία για τη μεταφορά των επωνυμιών της Ritz-Carlton και Marriott Executive Apartments στην πόλη Σουτσόου της ανατολικής Κίνας.

Τα δύο σύνθετα ακίνητα -ξενοδοχείο και διαμερίσματα- αναμένεται να ανοίξουν στα τέλη του 2024 και στα μέσα του 2025, αντίστοιχα.

Ritz-Carlton Suzhou

Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton Suzhou που θα ανοίξει στα τέλη του 2024, διαθέτει 190 δωμάτια και σουίτες.
Μια σειρά από επιλογές για φαγητό θα περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα, κινέζικο εστιατόριο, μπαρ και lounge στο λόμπι.

Οι εγκαταστάσεις αναψυχής θα περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και επώνυμο σπα Ritz-Carlton με τέσσερις αίθουσες περιποίησης.
Το ακίνητο θα προσφέρει επίσης χώρο εκδηλώσεων 735 τ.μ.

Marriott Executive Apartments

Τον Ιούνιο του 2025 σχεδιάζεται να λειτουργήσει το Marriott Executive Apartments, μια επωνυμία διαμερισμάτων με υπηρεσίες που απευθύνεται σε ταξιδιώτες μεγάλης διάρκειας που αναζητούν ιδιωτικότητα.

Το νέο ακίνητο θα διαθέτει 270 μοντέρνα διαμερίσματα κατοικιών ενός και δύο υπνοδωματίων και ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν αίθουσα συνεδριάσεων 31 τ.μ. και το Residents Lounge, έναν άνετο χώρο που σερβίρει πρωινό και βραδινά κοκτέιλ, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εργαστούν, να κοινωνικοποιηθούν και να χαλαρώσουν.

«Η νέα συμφωνία μας είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης «Brand + Destination» για αντιστοίχιση προορισμών με ντεμπούτο επωνυμίας, δήλωσε ο Gavin Yu, επικεφαλής ανάπτυξης, Greater China, Marriott International.

Τα ακίνητα διπλής επωνυμίας θα καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση των επισκεπτών για διαφοροποιημένες εμπειρίες».

Στο Σουτσόου, η Marriott International λειτουργεί επί του παρόντος 15 ξενοδοχεία σε οκτώ επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των W Hotels, Marriott Hotels, Renaissance Hotels, Le Méridien Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton, Element by Westin, Courtyard by Marriott και Fairfield by Marriott.