Σύνταξη tourismtoday.gr

Το Radisson Hotel Group ανακοινώνει το ντεμπούτο του στην καρδιά της περιοχής της σαμπάνιας την Καμπανία, με τα εγκαίνια του Radisson Hotel Reims.

Αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο ενισχύει την πολυτελή μάρκα Radisson στη Γαλλία, σηματοδοτώντας τη δεύτερη θέση του στη χώρα.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από το πολυσύχναστο Halles du Boulingrin και ακριβώς απέναντι από το Reims Arena, το Radisson Hotel Reims είναι έτοιμο να γίνει ένας κορυφαίος προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν μια αρμονική και εμπλουτισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Σχεδιασμένο από τη διάσημη Anna Moussinet, το Radisson Hotel Reims συνδυάζει άψογα το διαχρονικό αρχιτεκτονικό ντιζάιν με τη μοντέρνα αισθητική, δημιουργώντας μια μοναδική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 102 κομψά δωμάτια και junior σουίτες, όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή.

«Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει εξαιρετικές υπηρεσίες, σύγχρονες ανέσεις και μια ασυναγώνιστη τοποθεσία, τόνισε η Stephanie Gagnoux, Γενική Διευθύντρια του Radisson Hotel Reims.

Θα απολαύσουν εκπληκτική θέα, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και κορυφαίες ανέσεις που απευθύνονται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής όσο και σε επαγγελματίες.»

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από ανέσεις που βελτιώνουν τη διαμονή κάθε επισκέπτη. Το Le Pop Restaurant and Bar, που βρίσκεται στο ισόγειο, προσφέρει δείπνο όλη την ημέρα με μενού εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα και τις ζωντανές αστικές σπεσιαλιτέ.

Είναι ιδανικό για γεύμα, ένα γρήγορο σνακ ή ένα χειροποίητο κοκτέιλ, ειδικά στη βεράντα τις ηλιόλουστες μέρες.
Είναι το τέλειο μέρος για χαλάρωση με ένα ποτό απολαμβάνοντας μουσική, βρίσκεται στον 8ο όροφο, προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη Ρεμς, συμπεριλαμβανομένου του καθεδρικού ναού της πόλης.

Για όσους φιλοξενούν MICE, το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων με φυσικό φως και σύγχρονες εγκαταστάσεις, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 80 συμμετέχοντες.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να διατηρήσουν τις ρουτίνες προπόνησης τους στο 24ωρο γυμναστήριο, το οποίο προσφέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και θέα στο Reims Arena.

Το Radisson Hotel Reims βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη ζωντανή περιοχή Boulingrin, γνωστή για τα μοντέρνα μπαρ, τα εστιατόρια, τις αγορές και τη νυχτερινή ζωή.
Μπορούν επίσης να απολαύσουν αξέχαστες περιηγήσεις σε εμβληματικά τοπικά σπίτια σαμπάνιας και αμπελώνες ή να κάνουν ένα βήμα πίσω στο χρόνο στον μαγευτικό καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων της Ρέμς.

«Το άνοιγμα του Radisson Hotel Reims σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες μας να επεκτείνουμε την παρουσία της ταχέως αναπτυσσόμενης, πολυτελούς μάρκας Radisson στη Γαλλία, επισημαίνει ο Tom Flanagan Karttunen, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης, στο Radisson Hotel Group.

Αυτό το ντεμπούτο, στην ιστορική και ζωντανή πόλη της Ρέμς αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης μας να διευρύνουμε το αποτύπωμα μας σε προνομιακές τοποθεσίες σε βασικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν».